Moderne hus med lunt interiør

Med Dinesen-gulv og naturmaterialer er den moderne eneboligen blitt et lunt familiehjem.

Moderne, arkitektegnet enebolig
© Sandra Aslaksen

På toppen av en kolle med fantastisk utsikt ligger denne private perlen tegnet av arkitekt Lars Lantto. Familien ønsket seg en moderne bolig med et varmt, naturlig uttrykk, mest mulig dagslys og utsikt. Tomten var det perfekte utgangspunktet for arkitekten, og huset det perfekte utgangspunktet for familien til å fullføre boligdrømmen.

Lyst inngangsparti
© Sandra Aslaksen

Inngangspartiet er like lyst og lekkert som resten av huset. Benken er laget av planker fra Dinesen. På gulvet innenfor utgangsdøren ligger store 60 x 60 cm fliser fra Fired Earth. Kunsten på veggen er fra Bolina.

Smart oppbevaring på kjøkkenet
© Sandra Aslaksen

Kjøkkeninnredningen har eierne tegnet selv og fått snekret i utlandet. Veggen er en dobbeltsidig skapmodul med garderobeskap på baksiden og kjøkkenskap ut i rommet. Bak glassfrontene er det plass til å skjule både kaffe- og kjøkkenmaskiner og annet man ønsker raskt ut av syne.

Benk i vinduskarmen
© Sandra Aslaksen

De klassiske Y-stolene står godt til det gamle spisebordet. I vinduskarmen er benken av dinesenbord blitt en hyggelig sitteplass med lampe fra Cathrine Kullberg og ekstra leselys fra Bestlite.

Allrom til abeid og overnatting
© Sandra Aslaksen

Tv- og arbeidsrommet har blitt et praktisk allrom. Her er det plass til gjestesenger og god arbeidsplass til store og små.

Dagslys i gangen
© Sandra Aslaksen

Gangen inn til soverommene i første etasje er også belagt med dinesengulv. Glassveggen i enden gir et deilig dagslys, men er også lett å blende med hvite lameller.

Enkelt og moderne bad
© Sandra Aslaksen

Baderomsmøblene er spesiallaget, og rommet ellers er holdt så stramt og enkelt som mulig.

Biritapet for naturlig look
© Sandra Aslaksen

Veggen på hovedsoverommet har Biritapetet Gangar, designet av Norway Says. Både strukturen og de naturlige fargene gir rommet en egen ro.

Røde nyanser
© Sandra Aslaksen

Yngstejentas soverom er vakkert i røde nyanser. Tapetet fra Sandberg plukker opp fargene fra resten av huset og gir akkurat nok kontrast og struktur til å gi rommet et personlig preg. Her trives også katten best.

Kontrastvegg
© Sandra Aslaksen

Veggen til høyre innenfor utgangsdøren er den eneste veggen i huset som er malt i noe annet enn hvitt. Den praktiske montanahyllen og den ukjente kunstnerens verk gir veggen karakter.