Sommersalat med reddik, erter, ruccola og parmesan
En perfekt salat til sommerens grillkvelder.
Av
Lone Kjær
— 01. July 2022
Sommersalat med reddik, erter, ruccola og parmesan
Reddiker har en skarp smak, men her blir smaken dempet av ruccola, friske erter og parmesanost. Salaten smaker utrolig godt til grillet fisk, som dorader, eller til grillspyd.
Dette trenger du:
Unngå at skjermen slukker
Ingredienser
2
personer
Radisesalat
1
bunter reddik, gjerne i flere farger
½
pose rucco
200
g
erter i belg
25
g
parmesanost
flaksalt og pepper
olivenolje
Slik gjør du:
Reddiksalat:
Skjær reddikene i tynne skiver.
Skyll og slyng ruccolaen tørr.
Pill ertene fra belgen.
Servering:
1.• Fordel ruccolaen på et fat, og topp med reddik, erter og finrevet parmesan.
Krydre med flaksalt og pepper, og drypp litt olivenolje over.