Salat med ærter
© Tia Borgsmidt

Sommersalat med reddik, erter, ruccola og parmesan

En perfekt salat til sommerens grillkvelder.

Sommersalat med reddik, erter, ruccola og parmesan

Reddiker har en skarp smak, men her blir smaken dempet av ruccola, friske erter og parmesanost. Salaten smaker utrolig godt til grillet fisk, som dorader, eller til grillspyd.

Dette trenger du:

Unngå å slå av skjermen

Ingredienser

2 personer

Radisesalat

  • 1 bunter reddik, gjerne i flere farger
  • ½ pose rucco
  • 200 Gram erter i belg
  • 25 Gram parmesanost
  • flaksalt og pepper
  • olivenolje

Slik gjør du:

Reddiksalat:

  1. Skjær reddikene i tynne skiver.
  1. Skyll og slyng ruccolaen tørr.
  1. Pill ertene fra belgen.

Servering:

1.• Fordel ruccolaen på et fat, og topp med reddik, erter og finrevet parmesan.

  1. Krydre med flaksalt og pepper, og drypp litt olivenolje over.

LES OGSÅ