Glem pølsebrødene og bruk de myke tortillawrapsene som en slags lompe. Perfekt til hverdagskvelden!
Unngå at skjermen slukker
Ingredienser
2
personer
2
stykk
chorizopølser
¼
stykk
spisskål
¼
ts
salt
¼
ts
sukker
2
stykk
fullkornstortilla
37
g
fetaost
Salsa
¼
kg
tomater
½
fedd hvitløk
½
stykk
chili
olivenolje
Salt og pepper
Guacamole
2
stykk
avocado
Saft fra 1 sitron
½
fedd hvitløk
½
dl
rømme
Salt og pepper
Slik gjør du
Grill pølsene på en varm grill eller stek dem i ovnen på 220° i ca. 15 minutter til de er sprø.
Hakk tomatene og press hvitløken. Del chilien, skrap ut frøene og hakk den fint. Bland tomatene med hvitløk og chili og smak salsaen til med olivenolje, salt og pepper.
Finhakk kålen. Dryss over salt og sukker og press den godt.
Del avokadoen i to. Fjern steinene og press avokadoen ned i en blender.
Tilsett sitronsaft, presset hvitløk og rømme og kjør til en guacamole. Smak til med salt og pepper.
Varm tortillaene og fyll dem med kål, pølser, guacamole og salsa og dryss over smuldret fetaost.