Fastfood på den gode måten

Lag dine egne tortilla-pølser med guacamole og salsa

Glem pølsebrødene og bruk de myke tortillawrapsene som en slags lompe. Perfekt til hverdagskvelden!

Unngå at skjermen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 2 stykk chorizopølser
  • ¼ stykk spisskål
  • ¼ ts salt
  • ¼ ts sukker
  • 2 stykk fullkornstortilla
  • 37 g fetaost

Salsa

  • ¼ kg tomater
  • ½ fedd hvitløk
  • ½ stykk chili
  • olivenolje
  • Salt og pepper

Guacamole

  • 2 stykk avocado
  • Saft fra 1 sitron
  • ½ fedd hvitløk
  • ½ dl rømme
  • Salt og pepper

Slik gjør du

  • Grill pølsene på en varm grill eller stek dem i ovnen på 220° i ca. 15 minutter til de er sprø.
  • Hakk tomatene og press hvitløken. Del chilien, skrap ut frøene og hakk den fint. Bland tomatene med hvitløk og chili og smak salsaen til med olivenolje, salt og pepper.
  • Finhakk kålen. Dryss over salt og sukker og press den godt.
  • Del avokadoen i to. Fjern steinene og press avokadoen ned i en blender.
  • Tilsett sitronsaft, presset hvitløk og rømme og kjør til en guacamole. Smak til med salt og pepper.
  • Varm tortillaene og fyll dem med kål, pølser, guacamole og salsa og dryss over smuldret fetaost.