© Stine Christiansen/Skovdal Nordic Mat Grønn Waldorfsalat oppskrift En frisk og kremet Waldorfsalat er det beste tilbehøret til en saftig kalkun! Av Gitte Heidi Rasmussen — 01. januar 2024 Grønn Waldorfsalat Unngå at skjermen slukker Ingredienser - 2 personer + 2 stilker av bladselleri 1½ epler ¼ sitronsaft Dressing: 100 g creme fraiche 18% ¼ dl eddik 1½ ss sukker salt og fersk pepper 125 g små grønne og blå stenfri druer 25 g grofthakkede valnøtter ½ håndfuld brøndkarse Slik gjør du: Salat: Skjær bladsellerien skrått og fint, eller riv dem i lange bånd med en tynnskreller. Skjær eplene i tynne fine skiver, eventuelt drypp dem med litt sitronsaft. Dressing: Rør sammen crème fraîche, eddik og sukker, og smak dressingen til med salt og pepper. Servering: Bland bladselleri, epler, druer, valnøtter, litt hakket topp fra bladsellerien samt brønnkarse, og hell dressingen over ved servering. Håndplukket til deg Forrett Sprø chips med hjemmelaget dip Hovedrett Grønnsaker i grønn curry Forrett Kald ertesuppe Forrett Hummertoast med kaviar Hovedrett Enkel oppskrift på purrepai Hovedrett Quiche Lorraine med sopp og valnøtter