© Stine Christiansen/Skovdal Nordic Mat Grønn Waldorfsalat oppskrift En frisk og kremet Waldorfsalat er det beste tilbehøret til en saftig kalkun! Av Gitte Heidi Rasmussen — 01. januar 2024 Grønn Waldorfsalat Unngå at skjermen slukker Ingredienser - 2 personer + 2 stilker av bladselleri 1½ epler ¼ sitronsaft Dressing: 100 g creme fraiche 18% ¼ dl eddik 1½ ss sukker salt og fersk pepper 125 g små grønne og blå stenfri druer 25 g grofthakkede valnøtter ½ håndfuld brøndkarse Slik gjør du: Salat: Skjær bladsellerien skrått og fint, eller riv dem i lange bånd med en tynnskreller. Skjær eplene i tynne fine skiver, eventuelt drypp dem med litt sitronsaft. Dressing: Rør sammen crème fraîche, eddik og sukker, og smak dressingen til med salt og pepper. Servering: Bland bladselleri, epler, druer, valnøtter, litt hakket topp fra bladsellerien samt brønnkarse, og hell dressingen over ved servering. Håndplukket til deg Forrett Sprø chips med hjemmelaget dip Hovedrett Posjert hvit fisk med vintergrønt og sauce blanquette Hovedrett Grønnsaker i grønn curry Forrett Kald ertesuppe Forrett Hummertoast med kaviar Hovedrett Enkel oppskrift på purrepai