Forrett Svartkålruletter med sitronkrem En tradisjonsrik rett blir hipp og frisk med svartkål og sitronkrem. Av Gitte Heidi Rasmussen — 13. mars 2021 © Stine Christiansen Til 6 personer Dette trenger du: 10–12 svartkålblader 30 g svart ris 30 g rød ris 60 g basmatiris 1 eple 2 stilker stangselleri 50 g dadler 50 g aprikoser 50 g pekannøtter 50 g soltørkede tranebær 1 ss dukkah 1 sitron, skall og saft salt og pepper 3 dl crème fraîche honning Slik gjør du: Forvell kålbladene og legg dem på et kjøkkenhåndkle. Skyll risen godt og kok i ca. 15 min. Hell av vannet. Skjær eple og stangselleri i små terninger. Hakk dadler, aprikoser og pekannøtter og bland med kokt ris. Smak til med dukkah, sitronsaft fra 1⁄2 sitron, salt og pepper. Fordel risblandingen på bladene, og fold bladet rundt fyllet. Legg bladene med skjøten ned i en ildfast form, og hell over kokende vann. Stek rullene i 15 min. på 200°. Smak crème fraîche til med honning, sitron, salt og pepper, og server kremen til kålrulettene. Håndplukket til deg Hus Glem alt du trodde du visste om hus! Med kupler, buer og organiske former er dette arkitektoniske mesterverket noe helt for seg selv Jul Elsker du å lage din egen julepynt, er BO BEDREs nye julebok midt i blinken for deg Design Steffania og Sørens lamper er laget av pulveriserte skjell på deres hjemmelagde 3D-printer Design Over 8 millioner følgere kan ikke ta feil: Her er møbelmerket du skal holde øye med Hus Amanda og Klaus bor i en tidskapsel fra 1975 med innendørs hage, glassfasade og røde metalldetaljer Hus De enorme vinduspartiene i denne nybygde villaen har et spesielt formål, som ikke bare handler om lys
Hus Glem alt du trodde du visste om hus! Med kupler, buer og organiske former er dette arkitektoniske mesterverket noe helt for seg selv
Hus Amanda og Klaus bor i en tidskapsel fra 1975 med innendørs hage, glassfasade og røde metalldetaljer
Hus De enorme vinduspartiene i denne nybygde villaen har et spesielt formål, som ikke bare handler om lys