Forrett Kald agurksuppe med ramsløk og grillede kamskjell En perfekt start på et lekkert måltid. Av Gitte Heidi Rasmussen — 15. mai 2021 © Stine Christiansen Kald agurksuppe med ramsløk og grillede kamskjell Til 4 personerTid: 20 min. Det trenger du: 1 agurk 12 ramsløksbladre 3 dl gresk yoghurt 10 % 2 dl kald hønsebuljong salt, pepper 200 g kamskjell Slik gjør du: Skrell agurken, og skjær den i litt mindre biter. Ha den i en blender sammen med ramsløk, yoghurt og buljong Blend til konsistensen er kremete, og smak til med salt og pepper. Sett suppen i kjøleskapet inntil servering. Dypp kamskjellene tørre, pensl dem med litt olje, og grill dem 1 min. på hver side på en rykende varm grillpanne. Blend suppen raskt opp, fordel i glass og topp med grillede kamskjell. Pynt med ekstra ramsløk. Håndplukket til deg Forrett Sjøkreps med grillet sitron og ricottakrem Forrett Grillet squash med stracciatella, erter og mynte Forrett Grillede villreker med chili-lime aioli Forrett Grillet sommergulerøtter med kremet burrata Forrett Grillede auberginer med tomater og burrata Forrett Sjøkrepskroketter i dillkrem