Forrett Kald agurksuppe med ramsløk og grillede kamskjell En perfekt start på et lekkert måltid. Av Gitte Heidi Rasmussen — 15. mai 2021 © Stine Christiansen Kald agurksuppe med ramsløk og grillede kamskjell Til 4 personerTid: 20 min. Det trenger du: 1 agurk 12 ramsløksbladre 3 dl gresk yoghurt 10 % 2 dl kald hønsebuljong salt, pepper 200 g kamskjell Slik gjør du: Skrell agurken, og skjær den i litt mindre biter. Ha den i en blender sammen med ramsløk, yoghurt og buljong Blend til konsistensen er kremete, og smak til med salt og pepper. Sett suppen i kjøleskapet inntil servering. Dypp kamskjellene tørre, pensl dem med litt olje, og grill dem 1 min. på hver side på en rykende varm grillpanne. Blend suppen raskt opp, fordel i glass og topp med grillede kamskjell. Pynt med ekstra ramsløk. Håndplukket til deg Hus Amanda og Klaus bor i en tidskapsel fra 1975 med innendørs hage, glassfasade og røde metalldetaljer Hus De enorme vinduspartiene i denne nybygde villaen har et spesielt formål, som ikke bare handler om lys Design "Det handler om å lage produkter folk faktisk vil leve med – ting som får plass i hverdagen, men som også har karakter" Jul 50 perfekte julegaveidéer til han Hus En seks meter lang betongøy er midtpunktet i dette moderne tilbygget Hus Vera og Matteos italienske villa fra 50-tallet fikk nytt liv takket være arkitektens grep
Hus Amanda og Klaus bor i en tidskapsel fra 1975 med innendørs hage, glassfasade og røde metalldetaljer
Hus De enorme vinduspartiene i denne nybygde villaen har et spesielt formål, som ikke bare handler om lys
Design "Det handler om å lage produkter folk faktisk vil leve med – ting som får plass i hverdagen, men som også har karakter"