Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

Kald agurksuppe med ramsløk og grillede kamskjell

En perfekt start på et lekkert måltid.

ramsløg opskrifter ramsløg sæson

© Stine Christiansen

Kald agurksuppe med ramsløk og grillede kamskjell

Til 4 personer

Tid: 20 min.

Det trenger du:

  • 1 agurk
  • 12 ramsløksbladre
  • 3 dl gresk yoghurt 10 %
  • 2 dl kald hønsebuljong
  • salt, pepper
  • 200 g kamskjell

Slik gjør du:

  1. Skrell agurken, og skjær den i litt mindre biter.
  2. Ha den i en blender sammen med ramsløk, yoghurt og buljong
  3. Blend til konsistensen er kremete, og smak til med salt og pepper.
  4. Sett suppen i kjøleskapet inntil servering.
  5. Dypp kamskjellene tørre, pensl dem med litt olje, og grill dem 1 min. på hver side på en rykende varm grillpanne.
  6. Blend suppen raskt opp, fordel i glass og topp med grillede kamskjell.
  7. Pynt med ekstra ramsløk.

Relaterte artikler