Hvite sjokoladetrøfler med pasjonsfrukt og lime

Julens godsaker har raffinerte smaker av pasjonsfrukt.

Hvite sjokoladetrøfler med pasjonsfrukt og lime

Unngå at skjermen slukker

Ingredienser

2 stk

  • g hvit sjokolade
  • dl kremfløte
  • g glukosesirup
  • pasjonsfrukter
  • revet skall
  • g mandelflak

Slik gjør du

  1. Hakk den hvite sjokoladen og ha den i en bolle.
  1. Kok opp kremfløten sammen med glukosesirup, og hell over sjokoladen. Rør det sammen. Sett eventuelt bollen over vannbad på svak varme til sjokoladen har smeltet helt.
  1. Del pasjonsfruktene i to, ha innmaten i en sikt og sil fruktsaften fra frøene.
  1. Skyll limene godt og bruk rivjern på skallet.
  1. Rør pasjonsfruktsaft og revet limeskall i trøffelmassen.
  1. Kle en lufttett boks innvendig med plastfolie og hell massen i boksen. Oppbevar den i kjøleskapet til massen er fast.
  1. Lag kuler med en teskje og rull dem i mandelflak.
  1. La trøffelkulene stå kaldt til de skal serveres.