Mat Deilig og lun påskemeny Disk opp med deilige smaksopplevelser inspirert av franske bistrotradisjoner. Av Lone Kjer — 17. november 2015 © Anders Schønnemann En klassiker, men på en ny måte! Lag en høstlig tartar av viltkjøtt, med estragonmajones, stekt sopp og en søt glasur av kirsebærvin. Les mer her. © Anders Schønnemann Confit de canard tar litt tid å lage, men det er det jammen verdt. Tilbered gjerne kjøttet i forveien og varm opp like før servering. Les mer her. © Anders Schønnemann Søt marsipan med sjokoladeganache ... Denne desserten kommer du til å lage mer enn én gang! Vil du unngå sjokosjokk anbefaler vi å servere kaken direkte fra fryseren i små, delikate stykker. Les mer her. Håndplukket til deg Dessert 10 flotte kaker til 17. mai Dessert Denne videoen har gjort sitronfromasj til sommerens mest hypede dessert Dessert 10 enkle og raske kaker som aldri slår feil Dessert 10 supergode desserter som kun tar fem minutter Dessert 17 nyttårsdesserter gjestene vil elske Mat Vitello Tonnato