Mat Deilig og lun påskemeny Disk opp med deilige smaksopplevelser inspirert av franske bistrotradisjoner. Av Lone Kjer — 17. november 2015 © Anders Schønnemann En klassiker, men på en ny måte! Lag en høstlig tartar av viltkjøtt, med estragonmajones, stekt sopp og en søt glasur av kirsebærvin. Les mer her. © Anders Schønnemann Confit de canard tar litt tid å lage, men det er det jammen verdt. Tilbered gjerne kjøttet i forveien og varm opp like før servering. Les mer her. © Anders Schønnemann Søt marsipan med sjokoladeganache ... Denne desserten kommer du til å lage mer enn én gang! Vil du unngå sjokosjokk anbefaler vi å servere kaken direkte fra fryseren i små, delikate stykker. Les mer her. Håndplukket til deg Drinker Berry Fizz: En fruktig drink med sommerens bær Drinker Drinkoppskrifter: 6 drinker som kan nytes på balkongen Drinker Signaturdrinken fra 'Sex and the City': Sparkling Cosmopolitan Dessert Overdådig nøtte-marengskake med sommerbær Dessert Sommerens best iskake Dessert Islags-kake med kokos og jordbær