Mat Deilig og lun påskemeny Disk opp med deilige smaksopplevelser inspirert av franske bistrotradisjoner. Av Lone Kjer — 17. november 2015 © Anders Schønnemann En klassiker, men på en ny måte! Lag en høstlig tartar av viltkjøtt, med estragonmajones, stekt sopp og en søt glasur av kirsebærvin. Les mer her. © Anders Schønnemann Confit de canard tar litt tid å lage, men det er det jammen verdt. Tilbered gjerne kjøttet i forveien og varm opp like før servering. Les mer her. © Anders Schønnemann Søt marsipan med sjokoladeganache ... Denne desserten kommer du til å lage mer enn én gang! Vil du unngå sjokosjokk anbefaler vi å servere kaken direkte fra fryseren i små, delikate stykker. Les mer her. Håndplukket til deg Designere Kristine Five Melvær med ny samarbeidskolleksjon: – Jeg har utfordret meg på å være mer personlig enn jeg pleier når jeg designer Annonsørinnhold Når lyset løfter hele rommet Design For første gang siden 1990-tallet: Royal Copenhagen lanserer en helt ny produktlinje – og litt til Kunst og kultur Fra brutalistisk minimalisme til italiensk landidyll: 11 filmer du må se hvis du elsker vakkert interiør Leiligheter Hun er direktør for en anerkjent kunstmesse: Slik bor hun med kunsten Tilbehør Dette enkle trikset gjør både lunsj og middag til noe helt spesielt
Designere Kristine Five Melvær med ny samarbeidskolleksjon: – Jeg har utfordret meg på å være mer personlig enn jeg pleier når jeg designer
Design For første gang siden 1990-tallet: Royal Copenhagen lanserer en helt ny produktlinje – og litt til
Kunst og kultur Fra brutalistisk minimalisme til italiensk landidyll: 11 filmer du må se hvis du elsker vakkert interiør