
Nytt konsept gjør hjemmet ditt om til en restaurant for en kveld
Nå kan du lage et høykvalitets restaurantmåltid hjemme i ditt eget kjøkken, under profesjonelle kokkers kyndige veiledning.
AvUtelivsnæringen er en av bransjene som er hardest rammet av utfordringene koronapandemien har ført med seg, og nedstengninger og konkurser er dessverre blitt manges skjebne. Men vanskene i restaurantbransjen har også ført til innovasjon og nytenking, hvor originale ideer og konsepter har sett dagens lys i skyggen av pandemien.
Et av disse konseptene er KOKKING, et livestreamet kokkeshow, hvor man lærer å lage et høykvalitets restaurantmåltid hjemme fra sitt eget kjøkken. Maten lages og tilberedes hjemme, sammen med kokken. Har man spørsmål underveis kan de stilles direkte til kokkene i chatten.
Førstkommende fredag 27. november er det restaurant Vaaghals i Barcode i Oslobukta som inviterer til førjulsmiddag, under kyndig veiledning av kjøkkensjefene Christer Rødseth, Eirik Lillebø og Jørn Lie. Menyen består av hurtiggravet laks med dillstuet potet, rømme og rogn til forrett samt byggotto med torsk og eggesmør til hovedrett.