Vinn jubileumsutgave av Kay Bojesen-apen!

Kay Bojesens ikoniske ape fyller 70 år. Jubileet feires med en eksklusiv oppsirkulert spesialutgave produsert av Brdr. Krüger – og du kan vinne den!

Den unike oppsirkulerte jubileumsapen er både en feiring og et standpunkt. En feiring av at det i år er 70 år siden danske Kay Bojesen spikket den aller første apen. Og et standpunkt fordi jubileumsversjonen er født ut av et prinsipp om ansvarlighet. Spesialutgaven er nemlig laget av restmaterialer av tre, som gjennom håndverk og design får nytt liv i i et mosaikkaktig mønster.

Resultatet er en jubileumsape som forener arv, ulike tresorter og nyanser, og dermed også gir et unikt uttrykk og historie til hver enkelt ape. Den oppsirkulerte apen produseres av Brdr. Krüger i tre ulike størrelser, med et jubileumsstempel på foten og en vakker treeske.

Hva vinner du?

En enkelt vinner får den største, 47 centimeter høye jubileumsapen, som er sammensatt av fem ulike tresorter, nummerert og produsert i kun 125 eksemplarer. Den unike og eksklusive jubileumsapen har en verdi på 22.495 kroner.