Få inspirasjon til julens adventskrans

Se våre forslag til årets flotteste adventskranser.

Den nordiske

En stor, grønn og tett adventskrans som denne, gir en naturlig og nordisk effekt.

Tips: Plasser et lys utenfor kransen for et mer tilfeldig og minimalistisk uttrykk.

Avlang adventskrans

En adventskrans trenger nødvendigvis ikke å være rund - tvert imot. Denne avlange adventskransen er elegant, enkel og passer inn i ethvert hjem.

Rolig fargepalett

Hold kransen i rolige fargenyanser da det automatisk gir et mer rolig og avbalansert uttrykk. For en morsom og moderne overraskelse kan man legge en kaktus i kransen, slik som på bildet.

Den uhøytidelige

Her har man brukt fire lys, et par kongler og en masse lerkegrener. Her må pynten gjerne stikke litt ut over det flotte brettet, slik at det gir en følelse av at pynten er tilfeldig plassert.

Den majestetiske

Denne adventskransen utstråler eleganse og estetikk på høyeste nivå. Plasser adventskransen på et lite rundt bord for optimal effekt.

Den lyse og lette

I det lyse, nordiske hjemmet, pyntet med grankongler, grener og misteltein, er det fyr i peisen og mye hjertevarme.

Mørk adventskrans

Denne er både flott å se på og lett å etterligne. Du trenger bare å bruke et brett med fire blokklys i din yndlingsfarge og kombinere med den julepynten du liker best.

En duftende adventskrans

Utover å dekorere med tradisjonelle kongler, kan du supplere med kanelstenger. De gir julestemning i form at både utseende og duft.

Adventskrans i små krukker

Denne adventskransen er en av de mer bæredyktige og et godt alternativ til de alminnelige lysestakene. Du skal bare bruke et par gamle sylteglass.

Den svevende

Heng adventskransen din opp og få en hyggelig belysning gjennom hele vinteren - samtidig sparer plass på bordet.

Litt ekstra glitter i juletiden

Dersom du vil friske opp julekransen litt, kan du spraymale den med litt glitter. Det gir et mer festlig juleuttrykk.

Adventskrans i pastellfarger

Julepynt trenger ikke være mørkerødt, grønt eller gullfarget. Med den friske granen og bruken av pastellfargene, får denne adventskransen et moderne uttrykk.

Festlig adventskrans

Denne adventskransen vil gi motspill til ethvert minimalistisk hjem. Den er festlig og voluminøs, mens de gullfargede stearinlysene holder kransen i julens ånd.

Den nytenkende adventskransen

Denne adventskransen av mose har man plassert på en liten krakk, som understreker et minimalistisk, rolig og nordisk tema.