8 moderne adventsstaker

Skap hygge i adventstiden uten at det går ut over stilen.

Tøff adventsstake
© Design House Stockholm

De fire enkle treklossene er holdt sammen av lærbiter, og kan trekkes ut og foldes sammen etter eget ønske. Adventsstaken fra Design House Stockholm er designet av Marie Thurnauer, og kommer i rødt, hvitt, svart og grått. Pris, ca. 460 kr.

Nordisk adventsstake
© bo-bedre.no

Nordisk og enkelt, med adventsstake i lakkert tre. Nordic Light er designet av svenske Jonas Grundell, og symboliserer alt det vi elsker med den norske julen.

Kubus som adventsstake
© By Lassen

Kubus-staken av Mogens Lassen fra 1962 er blitt et designikon. Den stramme lysestaken er herlig året rundt, kan styles med lilla stearinlys, bånd, julekuler eller granbar nå til advent. Med denne klassikeren i hus trenger du ikke rydde adventsstakene opp på loftet hver januar. 1129 kr.

Moderne adventslys
© Design House Stockholm

Gi barna adventsglede uten at det går ut over stilen. Lampen Joy av josefin Hageberg er en oppdatert variant av de gamle, grusomme elektriske adventslysene.
Design House Stockholm, 2319 kr.

Adventsstake med muligheter
© Architectmade

Gemini er en kombinasjonsstake der hver modul holder to lys. Med to moduler får du den perfekte adventsstaken, med flere moduler kan du forme rene lysskulpturer på festbordet.
Design Peter Karpf for Architectmade. 595 kr pr/stk.

Adventsstake med magneter
© Menu

En todelt lysestake med magneter i hver ende, åpner dp flere muligheter. Sett dem sammen i et kvadrat eller la dem bukte seg bortover som en slange.
Quarter Light lysestake fra Menu, 999 kr.

Aerodynamisk lysestake
© Stelton

Lysestaken Twilight kommer i to ulike størrelser, og kan arrangeres på ulike måter. Plasser den minste under den høyeste buen, og få en flott adventsstake.
Twilig lysestake i polert stål. Liten, h 16 cm, ca. 580 kr. Stor, h 19,5 cm, ca. 680 kr, Stelton.