7 julegaver til hunden

Vi har funnet syv julegaver som hunden ditt garantert kommer til å elske, som også vil se fine ut i boligen din.

En fin beige hundeseng med trekk av robust bomullsduk. Den har myke, komfortable sidestøtter og fyll av 100 % resirkulert polyester.

*[Denjo Dogs Nest Bed, 1.399 kr, Boozt.com](https://www.boozt.com/no/no/denjo-dogs/nest-bed-gusto_29644237/223635130?path=82160&navId=82895&group=brandwall&position=1000000 {"target":"_blank","rel":"nofollow"})*

En mild pelsrengjøring for bortskjemte kjæledyr. Denne milde hud- og pelsvasken rengjør pelsen, og etterlater i tillegg en god duft.

Aesop Animal Wash, 320 kr, Lyko.no

Denne lille leken er laget av robust lerretsstoff og er deilig myk. Den både ser fint ut, og har en knirkelyd som hunden din garantert vil sette pris på.

Pris 293 kr, Cloud7.

Denne sandfargede matskålen er både praktisk å fin. Den sklisikre undersiden gjør at den står stødig og hindrer at den sklir rundt på gulvet under måltidet. Skål i rustfritt stål som enkelt kan tas ut og vaskes i oppvaskmaskin.

Finnes i to størrelser, og passer både til hund og katt. Pris fra 129 kr, Hunter.

En myk og deilig pute fra Little&Bigger utformet som et hundebein.

Bone pute, pris 109 kr, Musti.

Med denne fine feltkurven har du et sted å oppbevare alle hundelekene.

Feltkurv, pris 489 kr, Cloud 7.

Praktisk hundepelsbørste med to forskjellige sider slik at den passer til både kort- og langhårede kjæledyr. Den ene siden består av myke villsvinbuster for skånsom stell av pelsen, mens den andre siden er dekket med trepenner, som også kan brukes til avslapning og massasje.

Pris 255 kr, Cloud7.