Vårnyhetene fra ferm LIVING omfavner sinnsro

Vårkolleksjonen fra ferm LIVING er en hyllest til tilstedeværelse og indre ro, og vi oppmuntres til å skru ned tempoet og slappe av. Så senk skuldrene, len deg tilbake og la deg inspirere av vårens nyheter!

Fra sine lokaler i København har ferm LIVING siden 2006 designet møbler, lamper og tilbehør i samarbeid med håndverkere fra verden over. Med lidenskap for autentisk design og tydelig funksjonalitet skal produktene hjelpe oss og balansere kontrastene i livet.

I SS20-kolleksjonen står indre ro og avslapning i fokus. Les videre for å se vårnyhetene fra ferm LIVING!

Våren 2020 lanserer ferm LIVING Catena Sofa
© ferm LIVING

Vårnyheten Catena Sofa fra ferm LIVING

Catena Sofa

Et av høydepunktene fra årets vårkolleksjon er den sakkosekk-inspirerte Catena-sofaen, som med sin sjenenerøse dimensjon tilbyr maksimal komfort og avslapning. Serien består av seks individuelle moduler som kan kombineres på flere forskjellige måter for å skape et unikt uttrykk.

Vårnyheten Flow series
© ferm LIVING

Våren 2020 lanserer ferm LIVING nyheten Flow series

Flow series

Flow porselensserviset er et resultat av tradisjonelle håndverksteknikker og glasseringen sørger for at hver bestanddel er unik. Serien består av matchende skåler, tallerkener, krus, en syltetøyskrukke og en kanne, og er tilgjengelig i gult og svart.

Skal du kjøpe nytt servise? Her er 9 ting bør tenke på.

Vårens nyhet, Desert Lounge Chair, fra ferm LIVING
© ferm LIVING

Nyheten Desert Lounge Chair fra ferm LIVING kommer våren 2020

Desert Lounge Chair

Nyheten Desert Lounge Chair er laget av resirkulerte plastflasker og har et tekstilsete som er utskiftbart. Setet kommer i fire ulike varianter, alt fra abstrakte, kunsteriske motiver til ensfargede design. Desert Lounge Chair kan med fordel brukes for avslapning både inne og ute.

Nyheten View Tufted Rug fra ferm LIVING SS20
© ferm LIVING

Vårens nyhet, View Tufted Rug, fra ferm LIVING

View Tufted Rug

De geometriske formene i View Tufted Rug er inspirert av ørkenens myke sanddyner og grafiske fjellrygger. Teppet er håndlaget i myk, slitesterk New Zealand-ull og lanseres i rødbrunt og beige. Den håndvevde følelsen understrekes av View Tufted Rugs frynsete kanter.

ferm LIVING lanserer vårnyheten Vuelta Lamp
© ferm LIVING

Vuelta Lamp fra ferm LIVINGs SS20-kolleksjon

Vuelta Lamp

Den dekorative Vuelta-lampen har form som en skulpturell lysbue og minner mest om antikke søyler. Lampen er laget av opalt glass med en krusete overflate og en LED-lyskilde som avgir et mykt, diffust lys som kan justeres ved hjelp av en dimmebryter med tre omgivelsesinnstillinger.

TIPS! Abonnerer du på vårt nyhetsbrev, får du shoppingtips og designnyheter på mail fra oss hver uke.