Klassiker i ny og moderne vri – denne serien løfter juleselskapene til et nytt nivå.

9 ting du må tenke på før du kjøper nytt servise

Et servise skal ikke bare se fint ut når det står i vitrine-skapet. Dette må du sjekke før du gjør investeringen.

Festsesongen er i gang, og det skal bakes, lages, serves og spises i massevis de kommende ukene. Det å dekke et fint bord er en kunst i seg selv, og uttrykket du skaper ved enten spise- eller kaffebordet er vel så viktig som hva du serverer når du inviterer til selskap.

Når man investerer i nytt servise er det mange ting man skal tenke på. Vi alle har forskjellige ønsker og behov for hva vi ønsker av et et servise, og det er viktig å sjekke om det tåler det du ønsker å bruke det til før du gjør investeringen.

Dekk julens lekreste bord med det perfekte serviset. Foto: Produsentene.

Sjekk dette før du kjøper nytt servise

  1. Passer det inn i kjøkkenskapene eller vitrineskapet det skal oppbevares i?
  2. Ønsker du å vaske det i oppvaskmaskin? Forsikre deg at det tåler maskinvask og også at det får plass i oppvaskmaskinen din.
  3. Vil du ha muligheten til å varme opp bakst og mat som når det allerede ligger på serviset? Sørg for at serviset tåler varmeovn og/eller mikrobølgeovn.
  4. Trenger du muligheten til å fryse ned maten på serviset? Sjekk at det tåler kulde.
  5. Hvis du vil ha muligheten til å kombinere serviset med det du allerede har hjemme kan det lønne seg å velge et stilrent og diskré design.
  6. Et servise er en investering som skal vare. Finn et design som er like trendy om noen år som i dag, og velg et servise hvor du har muligheten til å supplere eller utvide etterhvert som behovene dine endres.
  7. Velg et servise som kan brukes hele året! Styr unna sesong-betonede mønstre og farger. På den måten kan serviset brukes hele året, og du får full valuta for pengene.
  8. Måten maten presenteres på er en viktig del av måltidet. Velg et servise som ikke stjeler oppmerksomhet fra maten – uansett hva du serverer.
  9. Skulle noe skje med serviset, kan det være lurt å velge et merke som gir god og lang garanti-tid!
Velg et servise som passer like godt til julefrokosten som til alle andre selskap - hele året rundt. Foto: Produsentene.

Legio-serviset designet av Ole Palsby, har lenge vært et av Eva Solos mest populære servering-serviser. Denne sesongen har folkefavoritten blitt oppdatert til et mer moderne og trendy design – som samtidig holder på det tidløse og stilrene uttrykket. Den rene hvite fargen og de rillete detaljene gjør Legio Nova-settet delikat, lekkert og diskré slik at all slags mat og bakst ser lekkert ut på serviset, alt fra oster og frukt til kaker og tilbehør til maten. I tillegg er serviset både ild- og frysefast, tåler oppvaskmaskin og kommer med 10 års garanti.

Alt fra gløgg og kaffe til konfekt og nøtter kan serves i kopper som også kan fungere som skåler i julen. Foto: Produsentene

Miks klassisk og moderne

Den gamle Legio og den nye Legio Nova fra Eva Solo passer perfekt med hverandre, og settene kan mikses med hverandre. Dette gir deg muligheten til å skape din egen dynamikk av klassisk og moderne i ditt eget, unike servise.

Server julens syv slag på sesongens fineste servise eller gi bort en tidløs julegave til den som setter pris på klassisk design med moderne vri.

Se hele Legio Nova-serien og andre Eva Solo-produkter her!

Slik dekker du det perfekte bordet.