Slik kan du fornye kjøkkenet ditt på noen få dager

Drømmer du også om å gi kjøkkenet ditt nytt liv? Du kan på få dager skape store endringer med bare små tips og triks. Vi guider deg her.

Små tips, store forandringer

Kjøkkenet kan være en stor utgiftspost hvis det skal skiftes ut. Men dersom du trenger litt fornyelse har vi her samlet 6 tips til hvordan du raskt og enkelt kan gi kjøkkenet ditt et nytt uttrykk.

Se våre tips her.

Tips 1: Skift ut armaturer

Gi kjøkkenet nytt liv ved å skifte ut et klassiske armatur med armaturer i enten kobber eller messing. Det gir et friskt pust og et luksuriøst og moderne look på kjøkkenet ditt.

Tips 2: Nye beslag

Forny kjøkkenet ditt med nye og smarte håndtak som kan være med på å sette ditt eget personlige preg, alt avhengig av hvilken stil du ønsker i kjøkkenet ditt og uten at det koster en formue.

Tips 3: Mal en vegg

Gi kjøkkenet ditt en stor men enkel forandring ved å male en eller flere av veggene. Velg en farge som kan stå i fin kontrast til kjøkkenelementene dine.

LES OGSÅ

Tips 4: Ny belysning

Gi kjøkkenet ditt nytt liv ved å sette opp ny og spennende belysning, som kan være med på å sikre deg det beste utbyttet av kjøkkenet ditt. Et velopplyst kjøkken kan være av stor betydning for en god arbeidsplass og tilberedelsen av et godt måltid.

Tips 5: Nye hyller

Forny kjøkkenet ved å sette opp hyller som kan bidra til å gi plass til mer oppbevaring. Sett gjerne åpne hyller i stedet for tunge overskap. Dette gir mere luft i rommet og skaper et funksjonelt, dekorativt og velorganisert kjøkken.

Tips 6: Invester i nye fliser

Forny kjøkkenet med nye fliser på veggen i spennende overflater, mønstre eller farger. De ser fine å se på, enkle å vedlikeholde og endrer utseende markant på kjøkkenet ditt.

LES OGSÅ: Svart kjøkken: La deg forføre av våre favoritter