10 inspirerende spisestuer fra Pinterest

Vi har samlet 10 av de fineste spisestuene på Pinterest, slik at du kan få inspirasjon til din innredning.

Spisestue

© Getty Images

Rosa tema

Fargede stoler gir en vakker kontrast i en ellers hvit og svart spisestue. Rosa stoler i velour er valgt på bildet og danner raskt temaet til stuen.

Ulike stoler

Hvis du er ute etter en ekstra vri i spisestuen, er det igjen åpenbart å se på spisebordsstolene. Du kan med fordel kombinere ulike typer spisebordsstoler i forskjellige farger - akkurat som på bildet.

Nordisk

Enkel og nordisk-inspirert innredning med hvite fargenyanser og minimalisme.

Elegant

Elegant og fortsatt enkel i sin innredning - dog med en kombinasjon av fargede stolben og form, som gir en kreativ tvist i innredningen.

Rød fløyel

Stolene i denne spisestuen i rød fløyel skaper en lekker kontrast i innredningen. Hvis du ønsker ekstra eller annen farge i din spisestue, er det opplagt å velge fargerike stoler.

Mange detaljer

Hvis du har mange plakater og andre flotte elementer, er det bare med å vise de frem - spesielt i spisestuen! Det skaper en personlig og hyggelig innredning.

Dekorativ lampe

Det behøver ikke nødvendigvis å være kun dine stoler som er det kreative elementet i din spisestue. Du kan med fordel velge en dekorativ lampe, og la den være blikkfanget.

Fint lys

Utnytt det naturlige lyset som eventuelt kommer inn i spisestuen.

Rosa & messing

De flotte, rosa spisebordsstolene er en gjenganger. Og denne gangen i kombinasjon med lamper i messing, som skaper en feminin og stilfull innredning.

Sort og hvitt

De sorte og hvite nyansene er alltid en vinner! I spisestuen skaper de en enkel og stilsikker innredning.

Relaterte artikler