Gjør soverommet klart til våren

Seks enkle tips som gir deg et lekrere og mer personlig soverom.

Gjør det innbydende
© Produsenten

Er du glad i å få overnattingsgjester, men må re opp til dem i stuen? Ikke stress, bare gjør det hyggelig rundt soveplassen. Re opp på en madrass - eller en dagseng, om du har - og sett frem et lite bord til mobilen og toalettsakene. Høie har brukt sengetøyet Jasmine i sin oppredning, og sikret oksygenopptaket med noen grønne planter. Natta!

Her kan du se våre stylingtips til stuen, badet og kjøkkenet.

Velg praktisk
© fermliving.dk

Et nattbord skal gjerne fylle flere funksjoner: Huse bøker, leselampe, briller og smykker, og kanskje noen ting du ikke vil ha fremme. Velg ett med både åpne og lukkede hyller, så får du plass til alt.

Inspirer deg selv
© Produsenten

Riv ut bilder fra blader og heng disse i en collage over sengen. Det er en enkel og rimelig måte å oppdatere soverommet på, og inspirasjonen kan lett skiftes ut når du trenger nytt påfyll. Godt sengetøy hjelper også, som dette fra Høie.

Tenk rene linjer
© Produsenten

Rene, ryddige flater og masse luft er ofte stikkord for et vellykket interiør. Det har også Herman Cph skjønt, som produserer enkle, men sanselige produkter som stumtjener og småbord. Veldig riktig til et luftig soverom!

Skap kos
© Produsenten

Har du bare en enkel rammemadrass og synes soverommet mangler god stemning? Det kan være at det bare trenger en sengegavl. Tine K Home. har denne polstrede høyreiste varianten, som umiddelbart tilfører en liten dose luksus. En benk bugnende av bøker, en taklampe som leselys og noen utvalgte bilder klistret på veggen, hjelper også. Ulempen er at det kan bli vanskelig å stå opp om morgenen ...

Utnytt plassen
© Produsenten

Bygg en bokhylle under sengen! Det er smart, samtidig som du får bibliotekfølelse på soverommet – og det kan jo ikke bli feil. God idé samt fint sengetøy er det Lexington som står for.