Slik skaper du vårstemning i hjemmet ditt

Våren byr på fine pasteller, blomsterprint og morsomme mønstre. Les med og få våre tips til hvordan du bringer våren inn i hjemmet og skaper den helt perfekte vårstemningen.

HAVANA BANANA BOWLS
© Kodanska

Gi hjemmet et vårløft

Endelig er våren her! Den lyse og lette tiden tilrettelegger for å gi hjemmet et lite vårløft. Det er mange måter å løse denne utfordringen på.

Noen velger å ta den helt ut og kaster seg over å male, tapetsere og trekke om møbler, men du kan komme langt med en mye mindre innsats.

Vi har derfor samlet våre forslag til hvordan du kan friske opp hjemmet med enkle forvandlinger.

Y-stol (CH24) designet af Hans J. Wegner

Y-stolen i farven Pewter.

© CARL HANSEN & SØN

Vårens fineste klassiker

Y-stolen har returnert i 9 nye farger som er utvalgt av designeren Ilse Crawford for å feire mer enn 70 års samarbeid mellom Hans J. Wegner og Carl Hansen & Søn.

Her ses Y-stolen i fargen Pewter, som uten tvil er den perfekte nyanskaffelsen til hjem hvor både friske farger og eksklusivt design er verdsatt.

Se alle de nye fargene, som blir sluppet hver måned ut 2022, hos Carl Hansen & Søn

Unikt glassverk

Unik-serien er eksklusive og unike skulpturer i kunstglass designet av Camilla Prytz. Serien kommer i tre størrelser og fire fargekombinasjoner. Unik er ekte norsk kunsthåndverk hvor hver skulptur er munnblåst på Magnor Glassverk, sammen med designeren selv.

Unik av Camilla Prytz, 1.800 - 3.000 kr., hos Magnor Glassverk

Stearinlys i friske farger

Disse nydelige pastellfargede stearinlysene kan man mikse og matche etter ønske, og skape morsomme og kunsterniske kombinasjoner av.

Pilas figurlys, 315 kr for 2 stk, Tilbords.no

Royal Copenhagen ønsker våren velkommen

De fine påskeeggene fra Royal Copenhagen er prydet med motiver av vakre, unike blomster. De fine våreggene har et eksklusivt utseende og utstråler den perfekte påske- og vårstemningen.

Påskeegg 2 stk, 449,00 kr., Royal Copenhagen

Plast som ressurs

Denne skjønnheten i nydelige gul- og rosatoner heter Filipine X er et resultat av et samarbeid mellom Norwegian Trash og Oslo Aula. Målet med prosjektet er å demonstrere at avfall er en ressurs som bør utnyttes – derfor er fatet laget utelukkende av resirkulert plast. Kan bestilles på nettsidene til Oslo Aula og Norwegian Trash. Selges i begrenset opplag.

Filipine X fat, Pris 450 kr hos Norwegian Trash.

Ønsker du tips til hvordan du kan lage bærekraftig og hjemmelaget påskepynt? Vi gir deg våre 12 beste idéer til DIY-påskepynt her!

Loom fra Heymat
© Heymat
Loom fra Heymat
© Heymat

Fargerike dørmatter

Norske Heymat er kjent for sine stilige dørmatter, som utover å ha en tydelig funksjon også er et designobjekt som gir boligen en unik personlighet. I samarbeid med designduoen Vera og Kyte har Heymat skapt kolleksjonen Loom, som består av to dørmatter i to forskjellige fargekombinasjoner – en dristig blå og en varm mursteinstone, så de enkelt passer til forskjellige hjem og rom.

Loom Bauhaus Brick/Blue, fra 1300 kr., Heymat

Farverigt sengetøj fra Homehagen
© HOMEHAGEN

Sengetøy i sommerfarger

Dykk ned i Homehagens 100% økologiske sengetøy i fine vår- og sommerfarger som mintgrønn, army, rød og forskjellige nyanser av rosa. Alle Homehagens tekstiler er vevd på en anerkjent tekstilfabrikk i Portugal, som har produsert sengetøy siden det 18. århundre.

Rosa sengetøy, 199 - 1.699 kr., Homehagen

LES OGSÅ

Farverig lampeskærm fra HAY
© HAY

Et lysende tilkudd

Den nydelige lampeskjermen fra HAY er det perfekte fargetilskuddet til hjemme som mangler kulør. Den kommer i flere farger og passer derfor inn hos de fleste.

Hay Bonbon shade, 6749 kr hos Hayshop.no

HAVANA BANANA BOWLS
© Kodanska

Håndblåste skjønnheter

"Havana Banana" er den vakreste serien av håndblåste skåler med hver deres unike fargekombinasjoner, mønstre og uttrykk. Hver skål er en harmonisk, men også munter og fargerik tilføyelse til borddekningen.

Havana Banana Bowl Large, fra 728 kr., Kodanska

Ostrea Rock Glass vase fra Hein Studio
© Hein Studio

Bølgende vase fra Hein Studio

Denne vakre vasen er en del av Hein Studios Ostrea-kolleksjon. En kolleksjon inspirert av havets uendelige skatter, hvilket kan ses på vasenes klippe- og østersliknende struktur. Hver vase er munnblåst, hvor formen er utskåret for hånd og skaper den unike rå overflaten og fargen.

Ostrea Rock Glass Vase, 1.649 kr, Hein Studio

Kähler bonbonnier
© Kähler

Vårtilbud med fantastisk Kähler-design

Sett våren igang med årets første vårtilbud. Du får nemlig 3 numre av BO BEDRE sammen med den fineste Kähler-bonbonnieren som oser av vår. Her får du mulighet å dykke ned i vakre hager og vårtrender, reportasjer, kultur- og arkitekturnyheter og boliginspirasjon - samtidig vil du motta en vakker bonbonniere som kan pynte i hjemmet.

Løs inn tilbudet her