Piff opp med puff

På samme måte
© bo-bedre.no

På samme måte som du kan piffe opp et enkelt antrekk ved å bytte accessoirer, kan du nå gi stuen et lite ansiktsløft med en ny puff . Velg i nye materialer, former og uttrykk – og få forandring for en billig penge.

Twister i bjørkefiner
© bo-bedre.no

er designet av Yuriko Takahashi for Swedese. Den kan settes sammen til en benk med et koblingsbeslag i stål. Pris fra 2480 kr hos Møbelgalleriet, Kristiansand.

Skulpturell
© bo-bedre.no

er Wiggle Stool som er en del av kolleksjonen Easy Edges, designet av Frank Gehry i 1972. 3391 kr hos Vitra Scandinavia AS.

Rund i formen.
© bo-bedre.no

Marroc har god sittekomfort og myker opp i stuen. 1399 kr fra BoConcept/Skeidar.

Den kvadratiske puffen
© bo-bedre.no

Boxy fra BoConspet har et stort utvalg av trekk. Her er den vist i stoff et Stripe. 2399 kr hos Skeidar.

Mezzo gir plass til flere
© bo-bedre.no

og har en dybde på hele 104 cm og koster fra 4809 kr, hos BoConcept/Skeidar.

Den dansk-italienske
© bo-bedre.no

designerduoen GamFratesi har designet en ny puff for italienske Casamania. Møblet bærer navnet Meduse. Fra 2875 kr hos Euklides.

Nøytral.
© bo-bedre.no

Puff en Celena kan du få med mange forskjellige trekk, både i skinn og tekstil. Fra 4809 kr, hos BoConcept/Skeidar.

Puff i papir
© bo-bedre.no

fra finske Woodnotes. Stilen er enkel og funksjonell, noe som også går igjen i puffene. Denne puffen er laget i en kombinasjon av papirgarn og bomull. Fås i tre størrelser. Pris fra 10.925 kr hos Tannum Tekstil.

Naturlig.
© bo-bedre.no

Puff en Alseda i flettede bananblader er hard og kan derfor like gjerne brukes som avlastningsbord som puff. 249 kr, Ikea.

Tekno-stubbe.
© bo-bedre.no

Med varierende høyde og diameter og det digitalt produserte tekstilmønsteret som minner om barken på et tre, gir Nendos Kub-puff er assosiasjoner til en stilisert trestubbe. Pris ikke fastsatt. Moroso.

Delikate blomster.
© bo-bedre.no

i metall og lilla pynter opp i en nøytral stue. Håndtaket på den sylinderformede puffen gjør at den enkelt kan flyttes på. 3348 kr fra MissoniHome/Bellas Hus.

Solid og leken.
© bo-bedre.no

Den svenske designertrioen JBA Design, alias Moa Jantze, Hanna Brogård og Johanna Asshoff , har designet Party-puff ene for Casamania. Dimensjonene og formene er sjenerøse. De lave bena og den store sentrerte knappen gir puffen et nostalgisk og klassisk u rykk. 6545 kr hos Euklides.