Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

Her er stresslessens arvtager

Den nyeste hvilestolen fra Sunnmøre vekker oppsikt med lekkert design. Se hvorfor Nordkapp fikk Merket for godt design.

Ny, norsk designstol

© Stordal Møbler

Stolen Nordkapp ser ut som en lekker loungestol, men er i virkeligheten en regulerbar hvilestol. Dette er en helt ny stoltype på hvilestolmarkedet, som er dominert av store stoler som har høy rygg og tar mye plass - også estetisk.

"Er dette starten på en ny stoltype fra Norge", spør juryen satt av Norsk Designråd, som tildelte Nordkapp Merket for godt design i mars.

Elegant hvilestol

© Stordal Møbler

Nordkapp representerer noe nytt med sin letthet og særegne design. Ryggen kan lenes bakover, og utformingen inviterer til flere ulike sittestillinger.

Lages av familiebedrift

© Stordal Møbler

Stolen produseres av familiebedriften Stordal Møbler AS på Sunnmøre, som fikk sin første designpris Merket for God Design med hvilestolen Rektangel i 1970. Nordkapp ble til i samarbeid med designbyrået Inventas.

Norsk design i Shanghai

© Stordal Møbler

Stordal Møbler er nådd langt ut i verden med hvilestolene sine i Skandinavisk design. Nordkapp er kronjuvelen i designkolleksjon DesigNature, som er i salg hos eksklusive forhandlere i Europa som østerrikske Lutz og danske Illums Bolighus. Høsten 2011 åpner de egen flaggskipsbutikk i Shanghai, og Nordkapp vil bli med på ferden.

Håndplukket til deg