En dag under dynen

Kaldt hus? Hold sengen! Her er alt du trenger for en luksuriøs dag på soverommet.

Mur deg inne
© Bo Concept

Kast julestress og kulde på båten, og bli værende på soverommet utover dagen. Rustet med tekanne, tøfler og duftlys kan du holde pysjamasparty for hele familien. Her er alt du trenger!

Myk morgenkåpe
© Karmameju

Det viktigste med en morgenkåpe, er at den er myk, varm og lang. Fleecemorgenkåpen fra Karmameju oppfyller alle kravene. Modellen er unisex, noe som passer innmari godt når vi liker å tyvlåne kjærestens.

Morgenkåpe fra Karmameju, Illums Bolighus eller designme.dk (750 kr pluss frakt og toll).

Varme tøfler
© Norrgavel

Tøfler er et must for i det hele tatt orke å sette føttene på gulvet om morgenen. Disse lodne tøflene med mohair er supervarme, og en favoritt hjemme hos oss.
Haflinger Ulle tøfler, 550 kr, Norrgavel.

Sengelek
© Hästen

Når barna våkner grytidlig, er det perfekt med en varm pysjamas. Da kan leken komme i gang selv om ingen voksne har stått opp.
Hvit- og blårutete barnepysjamas i deilig bomull. Str 80 til 150, pris kr 545, Hästen.

Kvalitetssøvn
© Hästen

Sengetøy av god kvalitet er en luksus alle kan unne seg. De krøllete bomullsdynetrekkene blir ingenting i forhold til tykk, tettvevd sateng. Eneste ulempen er at det blir vanskleigere å stå opp om morgenen

Peas sengesett fra Hästen, dynetrekk fra 1399 kr og putevar fra 319 kr.

Duftlys med frisk luft
© Karmameju

Er det for kaldt å lufte? Et dufltys frisker opp luften på soverommet, og gir en behagelig, spa-aktig stemning. Velg et økologisk lys uten os og avdamning. Duftlysene fra Karmameju er superøkologiske, laget av kun soja, rapsolje og eteriske oljer. Selv veken, av naturfibre, er garantert blyfri!

Fargeplett på sengen
© Missoni Home

Et fargerikt pledd piffer opp morgenstemningen og isolerer ekstra når det er kaldt under dynen.

Pledd fra Missoni, 2 140 kr.

Uskyldsrent
© Norrgavel

Vi liker å ha det luftig og rent på soverommet, og da må nesten sengetøyet være hvitt. Norrgavels sengetøy er dessuten laget av økologisk bomull, så vi kan sove både søttog uskyldig.

Dynetrekk 445 kr, putetrekk 85 kr, Norrgavel.

Sjal er sjef
© Yves Delomes

Sjal er undervurdert. Sjal kan brukes som skjerf, som et pledd over bena, eller gi ekstra varme over skuldrene. Sleng et sjal over skuldrene når du tasser mellom soverom og kjøkken for påfyll av kaffe. Eller bruk det til å varme skuldrene når du sitter i sengen og leser.

Mykt sjal fra Yves Delomes, 2100 kr.

Varme i kroppen
© Palais des Thé

Te varmer kroppen bedre enn kaffe, og sort te inneholder akkurat passe mengder koffein til at du ikke får abstinenser. Dropp teposene og gå for teblader, og brygg gjerne en hel kanne.

Te i løsvekt fra Palais des Thés, fra 55 kr pr 100 g. Teboks fra 125 kr.

Trivelig tekanne
© Kähler Design

Brygg teen på en kanne, og server hele flokken i sengen. Er du så heldig å ha hele tekannen for deg selv, har du varm te i en god time.

Tekannen Mano fra Kähler Design rommer 1,3 liter og finnes også i hvitt og svart. Ca. 430 kr pluss porto, Kahlerdesign.com.

Sminke for hånden
© Eva Solo

Er det mulig å se fresh ut før man har stått opp av sengen? Med et sminkeskrin på nattbordet høyner du sjansen betraktelig. Skrinet fra Eva Solo har speil i lokket, og frister til å bruke god tid på makeup-en.

Speilboks, 669 kr, Eva Solo.