Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

9 eksotiske kjøp

Med etniske innslag og moderne design skaper du en magisk miks. Her er de fineste kjøpene til stilen.

Eksotisk og elegant til huset

© Produsent/Yvonne Wilhelmsen

Inspirert av det fantastiske feriehuset til Knut og Marianne i Marrakech, har vi plukket ut ni kjøp som kan gi deg et snev av stilen deres. Lek med kontraster og velg kvalitetsmaterialer, og våg å blande stiler.

Finn dine favoritter ved å klikke deg videre i galleriet.

Far-fars fine fliser

© Produsent

Til ensfargede vegger og rene flater er det superflott ,ed mønstrede fliser, som disse. Ekte marokkanske sementfliser fra far-far.no.

Deilig dagseng

© Produsent

Hva med en lekker dagseng pyntet med deilige puter og myke pledd? Dagseng i skinn, 16 458 kr, House Doctor.

Rustikke puter

© Produsent

Velg puter og tekstiler som har spennende detaljer, som denne med kule frynser. Marokkansk putetrekk, 689 kr, brandts-indoor.dk.

Vakre potteskjulere

© Produsent

Disse pynter opp uteplassen, og er lekre med saftiggrønne planter og blomster i! Fra 1800 kr per stykk, Hübsch.

Lekker taklampe

© Produsent

Vi kan godt få inn litt mer eventyrlig glamour i hjemmene våre, og da gjør det seg med en skinnende taklampe! Bronze Copper Shade, 4610 kr, Tom Dixon.

Sanselig skinn

© Produsent

Naturmaterialer som skinn blir bare finere jo eldre de blir og jo mer de brukes. Denne kommer med på ønskelisten nå! 8000 kr, Hübsch

Telysholdere i tre størrelser

© Produsent

Levende lys skaper en magisk stemning, og disse er små skulpturer som vil pynte opp i vinduskarmen. Lysholdere, Tripp Trapp Trull, 398 kr, Skultuna.

Stram stol skaper kontrast

© Produsent

Når man mesker seg med mønstrede tepper og telstiler, kan det være fint å gi det en kontrast ved å tilsette strammere møbler, som denne stolen. Eames Wire chair, 3550 kr, Vitra.

Mønstret gulvteppe

© Produsent

Lune gulvtepper med spennende mønstre gir deg stilen i en fei! Nettbutikken brandtsindoor.dk selger mange unike berbertepper.

Håndplukket til deg