28 møbler i regnbuens farger

Enten om du vil at møblene skal følge veggfargen eller bare ønsker et statementmøbel, så kan vi slå fast at farger gir et frodig uttrykk, skaper atmosfære og gjør oss glade. Derfor har vi samlet 28 møbler i (nesten) alle regnbuens farger!

Grønt statement
© Produsenten

Loungstolen Camp, design Anderssen & Voll for Foraform, er så kul at det nesten er uutholdelig! Snakk om å ta plass i rommet!

Kinesisk lykkeskap
© Produsenten

Xi cabinet gir oss definitivt assosiasjoner til Kina, både i formspråk og fargevalg! Xi betyr lykke på kinesisk og dette skapet gjør oss ganske glade. 155 x 70 x 45 cm, design Pia Wallén for Asplund.

Lun omfavnelse
© Produsenten

Lune lenestoler, Easy Nest, design Form Us With Love, fra 20 450 kr, +Halle.

Dette er de tre heteste fargene du kan bruke i interiøret i år, ifølge BoligPluss.no.

Frodig farge
© Produsenten

Den ikoniske syveren kommer nå i nye farger inspirert av japansk vår og blomstrende kirsebærtrær. Fargen Merlot ser nydelig ut mot grå vegger! Serien er begrenset opplag, så løp og kjøp! 5888 kr, Fritz Hansen.

Skap en varm atmosfære med disse møblene!

Fra arkivet
© Produsenten

932 armchair, designet av Mario Bellini, er hentet frem fra 60-tallet. pris på forespørsel, Cassina.

Lyddempende tekstil
© Produsenten

Visste du at tekstil har lyddempende egenskaper i et rom? Mesh Cabinet, design Anya Sebton & Eva Lilja Löwenhielm, pris på forespørsel, Asplund.

Rosa dråpe
© Produsenten

Arne Jacobsens stol Dråpen kommer nå i fargen Burgundy Red og i denne lekre duse rosafargen. Perfekt til jenterommet! Fra 2900 kr, Fritz Hansen.

Husk å abonnere på vårt nyhetsbrev, så får du tilsendt nyheter hver uke.

Blått blikkfang
© Produsenten

Lyseblått er for pyser! Neida, men se hvor fint en klar blåfarget kommode lyser opp et grått rom! Montana skuffemoduler, 19 014 kr, Illums bolighus.

Superhelt fra 60-tallet
© Produsenten

Det som kan se ut som en relansering av en glemt superhelt fra 60-tallet, er en flunkende ny stol, designet av den relativt ukjente sloveneren Luka Stephan for blå Station. Luckys humørfulle form er laget av formpresset trefiner. At setet kun er festet i front, gir god fleksibilitet, og høyden gjør at den kan skyves under bordet! Clever, 8500 kr, blastation.se.

Formfull og polstret
© Produsenten

ABBY LENESTOL, design Outofstock, fra 10 899 kr, Bolia.

Rosa drømmesofa
© Produsenten

Vi drømmer om EJ 123 Toward Sofa, design Anne Boysen for Erik Jørgensen! Den nette formen og den lekne sukkertøysfargen gjør oss helt mo i knærne. 39 740 kr, expo-nova.no.

Grønn og skjønn
© Produsenten

O table, design Dennis Marquart for Ox Denmarq er tidløst og vakkert, og kanskje spesielt i grønn marmor! 6590 kr, Ox Denmarq.

Blått og grønt
© Produsenten

Plantekasser er et must om du liker å omgi deg med frodige vekster inne. Velg en blå som er nydelig mot grønt! Plant Box, 1899 kr, Ferm Living.

Søte bærfarger!
© Produsenten

Vowels hylle, designet av Keisuke Kawase gir deg muligheten til bestemme hva som skal synes og hva som skal holdes skjult. Hyllen har en diagonal romdeler og en nydelig bærfarge! 995 kr, woud.dk.

Myk og gul
© Produsenten

Lenestolen Swoon, design Space Copenhagen, 28 993 kr, Fredericia Furniture er i den herlige sennepsgule fargen som rager høyt på trendbarometeret.

For det lille ekstra
© Produsenten

Blant nyhetene i Montana Hall-serien er det en genial lukket skomodul til vegg, som er grunn og tar liten plass, og som kommer i et hav av fine farger. 4000 kr, montana.dk.

Intimsone
© Produsenten

Intim toseter, sofa, Haiku, design GamFratesi, 46 815 kr, Fredericia Furniture.

Myke kurver
© Produsenten

Grand Piano i en sofistikert auberginfarge, designet av Gubi Olsen i 1982, fra 39 295 kr, Gubi.

Disse sofaene er sikre kjøp!

Jordfarget klem
© Produsenten

Vuelta sofa, design Jaime Hayon for Wittmann kan få klemme oss så mye den vil, fra 48 600 kr, expo-nova.no.

Mintgrønn og leken
© Produsenten

Stolen 13Eighty, designet av Scholten & Baijings, 2050 kr, Hay er uhøytidelig og leken når den er farget i mint!

Tidløst blått
© Produsenten

Niu betyr rede på katalansk, og det er nettopp følelsen av å sitte avskjermet fra resten av omgivelsene Hallgeir Homstvedt har hatt i tankene da han designet sofaen for LK Hjelle. Modulene gjør den enkel å tilpasse rommet. Fra 49 950 kr, hjelle.no.

Den gråblå fargen er tidløs og lett å bruke. Her er de fineste kjøpene i gråblått!

Et mykt blått sete
© Produsenten

Skammelen, Sol, design Andreas Engesvik, H 33 cm, 2900 kr, Hjelle, er like forfriskende som når solen titter frem på en grå dag!

Rosa mot rosa
© Produsenten

Stolen, Bollo, design Andreas Engevik for Fogia er en nytolkning av en klassisk loungestol, og har et mykt skandinavisk uttrykk som vi liker så godt! Spesielt fint er det å male veggen i samme farge, her er Jotuns Deco Pink brukt.

Masseprodusert
© Produsenten

Småbord fra Massproductions kan settes sammen til akkurat den formen du vil ha, består av corian og finnes i denne vakre sjøgrønne fargen!

Farger får hylleplass
© Produsenten

Hylle, Shelf 90, er både praktisk og ikke minst lekker i denne rosafargen, 8990 kr, Nomess copenhagen

I en blå sky
© Produsenten

En blå lagune midt i stuen! Modulsofa, design Erik Rasmussen, fra 37 744 kr, Paustian.

Fargerik lek
© Produsenten

Morten og Jonas' lek med moduler og farger gir oss lyst til å spørre om å få være med på leken. I samarbeid med Kioshi Yamamoto har de skapt en sofa som kan settes sammen i akkurat den varianten du ønsker. Modulsofa, Hoff, fra 13 752 kr som vist på bildet, petitefriture.com.

Grønt mot grønt
© Produsenten

Grønne Swoon-stoler, design Space Copenhagen, står flott mot grønne vegger, fredericia.com