15 nyheter vi har lyst på

Ja takk, vi tilfører gjerne noen lekre oppdateringer til hjemmet mens vi venter på at våren skal komme for fullt.

Bord, dekk deg
© Produsenten

Vi har allerede ryddet plass for Sara Skottes nye servise Vei. Dette er en videreformidling av serviset hun lagde eksklusivt for Maaemo, og nå kan vi endelig også spise av det hjemme. Fra 300 kr per del, saraskotte.com.

Fin fyr
© Produsenten

Niclas Hoflin, designeren bak lampeprodusenten Rubn, har skapt enda en favoritt i lampen Nomad. Formen er inspirert av kunstneren Alberto Giacomettis syltynne skulpturer, som The Walking Man, og vi åpner gladelig døren for denne karen - som kan stå hvor som helst. Cirka 5000 kr, rubn.se.

Svart magi
© Produsenten

Vi elsker Carolina Wilckes design. Flasken Thierry har en eldgammel form, men er håndlagd i matt svart porselen. Produsert i Saint Amanden Puisaye i Frankrike. 1095 kr, chateaudelaresle.com.

Flyvende tallerkener
© Produsenten

Pendellampene Skan, designet av studioet Lievore Altherr Molina, er et spennende eksempel på at nye lyskilder skaper nye muligheter. Vi elsker de lette, svevende pendlene som bare LED-lyskilden tillater. Disse kan også dimmes. Fra 5000 kr, Vibia, Stilverk.

Klassisk glam
© Produsenten

Den sjarmerende stålampen Stanley har håndlaget fot i nikkelbelagt messing med aluminiumsskjerm - og herlig 50-tallsschwung. Vi elsker den stramme, litt rocka stilen. 26 050 kr, delightfull.eu.

Karakterstudie
© Produsenten

Morten Voss har designet Penthouse for at du selv skal kunne gi eikefinerbordet en personlighet. Fyll hulrommene med bøker, pyntegjenstader og andre ting du er glad i. 8900 kr, Eilertsen.

Fløyelsmyk
© Produsenten

Vi drømmer om denne sofaen i den vakreste grønne nubuck. Designer Paola Navone briljerer (som alltid!) med Casablanca for Baxter. Prisen er stiv, men vi skal aldri bytte ut denne sofaen. Vi lover! Fra 123 150 kr, Christians.

Flisespikkeri
© Produsenten

Sebastian Coxs håndlagde skap Shake Cabinet kommer i en eksklusiv svart utgave for London-butikken The New Craftsmen. Vil du ta den 180 cm høye herligheten av kastanjetre og ask i nærmere øyensyn, må du stikke innom butikken i bydelen Mayfair. 50 646 kr, thenewcraftsmen.com.

Marmortopp
© Produsenten

Den italienske designeren Carlo Contin står bak søte Ninna, et bord i ask og marmor for franske Adentro. Ca 8540 kr, casashop.dk.

Toppspinn
© Produsenten

Porro feirer 90 år i år, og kommer gjennom hele 2015 til å overraske med fler enye ting. Designer Piero Lissoni har startet festen med en tresnurrebass, en universal leke som gleder alle. Fra 545 kr.

Byggeklosser
© Produsenten

Candle Blocks er en fantastisk konstruksjon av en lysestake. Stålklossene, som er dekket med vokset messing, kommer i sett med to. 5361 kr, apparatusstudio.com.

Meditativ
© Produsenten

Den indisk-britiske designduoen Dashi Levien har gitt hvilestolen Almora navn etter byen i India der man kan se Himalayas vakre snøkledde topper. En stol for ro og kontemplasjon, med andre ord - bare tanken er avslappende!Fra B&B Italia, 74 360 kr, Expo Nova.

Under føttene
© Produsenten

Vi elsker de lune teppene som maler interiøret uten å stikke av med oppmerksomheten. Simplicity fås i flere størrelser. 140 x 200 cm, 6175 kr, Linie Design.

Grå eminense
© Produsenten

Keramikkvasen Copenhagen fra H. Skjalm P er akkurat det vi vil ha. Passe diskré, samtidig som den plukker opp de riktige fargenyansene. 1690 kr.