11 nyheter til badet

Så, hva er egentlig det hotteste av det hotte på baderomsfronten akkurat nå? Her er våre favoritter!

Nytt bad til høsten 
© Produsentene

Hvite fliser, hvit innredning, håndklær som ikke matcher... er det kanskje på tide å tenke nytt på badet? Hvis dagen begynner med at du irriterer deg over hvordan det ser ut på badet, er det muligens tid for å ta grep.

Vi har plukket ut noen av våre baderomsfavoritter akkurat nå, fra håndklær til dusjhoder til lekre og luksuriøse fliser og stilig innredning.

Se nyhetene på de neste sidene!

Deilig innredning fra Danmark 
© Produsent

Endelig har danske Montana lansert baderomskolleksjonen sin i Norge. Vi har skrevet om den tidligere - den består av 14 grunnmoduler i 44 farger som kan kombineres fritt - men inntil nå har den ikke vært tilgjengelig her til lands. Nå kan du imidlertid slå deg løs med fargespekteret! Og om du ikke klarer å velge, gå for flere nyanser sammen. montana.dk.

Elegante former 
© Produsent

Duravits nye serie Vero er bygget opp rundt rektangelet. De lange formene er lekre og elegante, samtidig som de stramme tilhørende armaturene og dørhåndtakene gjør dem strengt moderne. Du kan velge mellom ulike fronter og farget innmat, om du vil ha skuffer eller skap, fritthengende servant eller tilhørende møbler. Sjekk ut duravit.no for å se utvalget!

Fossefall i vasken 
© Produsent

Til Mem-serien hører en ettgreps armatur med fossefalleffekt, til badekaret ditt. 45.300 kr, Dornbracht.

Fine fliser gjør badet eksklusivt 
© Produsent

I tillegg til de markokkanske flisene i samme serie, har Marazzi de keramiske matte gulvflisene Block, som vi digger fullstendig. 60 x 60 cm, fra 731 kr per kvm. Mønstrete, fra 1874 kr per kvm, Norflis Vest

Speil deg i glansen... 
© Produsent

Baderomsprodusenten Alape har lansert en helt ny finish på innredningene sine: Firnis er en høyglanset lakkoverflate, designet for å tåle alt av vann, varme og hverdagsbruk, sånn at du kan få en stram, moderne overflate til badet ditt. Som vist, fra 10.700 kr.

Lekker luksus 
© Produsent

Oh la la! Tyske Dornbracht tuller ikke når de nå lanserer noen av sine klassikere dekket med et nydelig lag av rosegull. Denne trenden er tydeligvis kommet for å bli! Du kan få Mem, som serien heter,
fra 8270 kr til 59 940 kr.

Fine håndklær til budsjettpris 
© Produsent

Finer overalt er ikke akkurat i tråd med våtromsnormen, men vi kan jo drømme. Imens kan vi glede oss over H&M Homes store, fargerike og ikke minst rimelige håndklær fra 49 kr.

I en klasse for seg... 
© Produsent

Servanten lotus og armaturen Eclipse er blant den eksklusive produsenten Boffis nyheter av året. Om vi hadde masse, masse penger, skulle vi bare hatt Boffi - ingen lager lekrere design enn dem! Pris ikke fastsatt ennå (like greit, egentlig).

Flisespikkeri? 
© Produsent

Vi har sett det en stund, og det ser ikke ut til å gi seg med det første: Nå skal flisene se ut som om de er av tre. Kanskje er det fordi så mange ønsker seg rustikke, saunaaktige bad? Vi synes det funker fint mot blågrønne malte vegger. Flisekolleksjonen fra Marazzi har fått det passende navnet Treverkchic. Fra 820 kr per kvm, Norflis Vest.

Skreddersydde løsninger på badet 
© Produsent

Svedbergs' konsept SiD, som lar deg skreddersy dine egne løsninger, tilbyr nå benkeplater i det nye komposittmaterialet Dekton fra Consentino. Materialet skal være så slitesterkt at det blant annet tåler at du legger den varme rettetangen rett på platen, og det motstår både riper og flekker. I tillegg kan du få den i akkurat den størrelsen du vil. Helsvart, for eksempel. Pris på forespørsel, svedbergs.no.

Spennende design 
© Produsent

Philippe Starck har designet splitter nye og nesten usynlige Axor Starck V. Ikke prissatt ennå, Hansgrohe.