Northern lanserer tidløs vårkolleksjon

En ny versjon av barskapet Loud, som Bo Bedres lesere i fjor kåret til årets design, er bare en av flere spennende vårnyheter fra den norske interiørprodusenten Northern.

Det er nå to år siden Northern tok steget fra lampe- til interiørprodusent og lanserte sin første møbelkolleksjon med en visjon om at hvert møbel skulle bidra med kreativitet til et hvilket som helst interiør. Siden den gang har Northern fortsatt å levere varige og tidløse design som kombinerer skjønnhet med funksjonalitet og naturlige materialer med ekte håndverk. Til våren lanseres en ny kolleksjon - les videre for å se våre favoritter!

Barskapet Loud er vårnyhet fra Northern
© Chris Opander Tønnesen

Loud av Färg & Blanche for Northern

Loud

Barskapet Loud har høstet mye oppmerksomhet det siste året og lanseres våren 2020 i en ny versjon. I likhet med den opprinnelige modellen er denne utgaven laget i trefiner og massiv eik, men den sølvfargede overflaten har nå blitt helsvart, noe som gir skapet en luksuriøs finish og en subtil glans.

Pris: 22.900 kr.

Våren 2020 lanserer Northern nyheten Heat
© Chris Opander Tønnesen

Heat av Johanna Forsberg for Northern

Heat

Den skulpturelle, gullfargede pendellampen Heat får denne våren selskap av en ny versjon med metallnett i rustfritt stål. Når lampen er tent ser den ut som en glødende sky, og mens den opprinnelige modellen har en gylden glød, karakteriseres 2020-varianten av skimrende sølv. Nytt i vår er dessuten at lampen også blir tilgjengelig i en mindre størrelse.

Pris: 6.990 kr / 8.990 kr.

Oaki lounge chair, vårnyhet 2020 fra Northern
© Chris Opander Tønnesen

Oaki lounge chair av Stine Aas for Northern

Oaki lounge chair

Oaki stolen er inspirert av enkelheten i tradisjonelt japansk trehåndverk og har et design som kombinerer nordisk kunnskap med japanske teknikker. I mars komplementeres orginalversjonen med en loungeutgave, som til tross for sjenerøse proporsjoner beholder Oakis karakteristiske strømlinjeformede stil. Oaki loungestol blir tilgjengelig i lys, røkt og svartmalt eik.

Pris: 9.990 kr.

TIPS! Abonnerer du på vårt nyhetsbrev, får du shoppingtips og designnyheter på mail fra oss hver uke.

Våren 2020 kommer Mass fra Northern
© Chris Opander Tønnesen

Mass av Roee Magdassi for Northern

Mass

Sidebordet Mass er et nytt tilskudd i Northerns møbelkolleksjon, som med sin praktiske form og sterke grafiske profil visker bort grensene mellom samtidskunst og essensiell funksjonalitet. Bordet har en interessant skulpturell silhuett som er konstruert av to metallplater brettet til et design. Det kommer i messing, rustfritt stål og en svartmalt finish.

Pris: fra 1.590 kr.

Vårnyheten Row fra Northern
© Chris Opander Tønnesen

Row av Studio Terhedebrügge for Northern

Row

Vårnyheten Row, et håndvevd teppe i New Zealand ull, lanseres i en rund og to firkantede varianter og kan fås i tre nøytrale farger: lys grå, brun og grønn. Ved første øyekast kan teppet fremstå som monokromt, men ved nærmere ettersyn avsløres de mangfoldige tonene som utgjør den generelle fargen. Ellers karakteriseres Row, som navnet tilsier, en struktur bestående av parallelle linjer.

Pris: fra 8.490 kr.

Les også: Slik velger du riktig teppe.

Northers vårkolleksjon er tilgjengelig fra mars 2020.