Miele platetopp
© Miele

Så enkelt kan du skape mer lys og luft på kjøkkenet

Kjøkkenet er hjertet i mange moderne hjem. Det skal ikke bare fungere, men også være et hyggelig rom å oppholde seg i. Blant annet lys og romslighet står høyt i kurs – og du kan få mer av begge deler bare ved å gjøre litt ekstra ut av de små detaljene.

Det var en gang da de fleste kjøkken lignet på hverandre. Små, u-formede og ofte ganske mørke fordi overskapene og ventilatoren opptok plass midt i rommet og dekket forutsikt og lysinnslipp.

I dag er det sjelden at nye kjøkken tegnes etter denne oppskriften. Du trenger faktisk ikke følge de tradisjonelle reglene i det hele tatt. Drømmer du om et rom med plass, lys og luft, kan du med fordel tenke nytt om hvordan du innreder det – for eksempel hvordan platetopp og ventilator tilpasses kjøkkenets designuttrykk og stil.

Få fri utsikt under matlagingen med en platetopp og integrert ventilator. Her ser du smarte og kompakte KMDA fra Miele, som gir god plass i skapet under.

© Miele

Kjøkken på din måte

Kjøkkenfronter og benkeplater er sikkert noe av det første du tenker på når du skal designe det nye kjøkkenet ditt. Men de mer praktiske detaljene har også stor innflytelse på helheten i rommet.

Et uunnværlig element som en ventilator stjeler ofte mye plass og fokus. I hvert fall hvis den henger ned fra taket. Derfor har designerne hos Miele utviklet en 2-i-1-platetopp med integrert ventilator, som i tillegg til å skape en bedre kjøkkenopplevelse også gir muligheter for en mer fleksibel innredning.

en smarte designen lar deg plassere platetoppen og ventilatoren akkurat hvor du vil. Kanskje vil du ha dem vendt mot spisebordet, slik at du har fri utsikt til barna eller gjestene mens du lager mat? Én ting er i hvert fall sikkert: Det at ventilatoren blir senket ned i benkeplaten fremfor å henge fritt i rommet, gjør det mye lettere å oppnå den lyse og luftige følelsen som mange ønsker seg på kjøkkenet.

Mieles CleanCover er enkel og rask å rengjøre.

Hvis du søler på ventilatoren, så gjør heller ikke det noe. Mieles CleanCover er enkel og rask å rengjøre.

© MIELE