Gjør hverdagen lettere med smarte gardiner

Kan gardiner både være flotte og smarte? Hvis du spør programleder og tech-entusiast David Guldager er svaret ja. Hans gardiner står nemlig opp før han selv våkner.

Før ble telefoner primært brukt til å ringe og sende meldinger med. I dag kan vi styre økonomi, musikk, innkjøp, og til og med våre gardiner fra en smarttelefon. Det er noe som faller i god jord hos tech-entusiasten David Guldager.

Den elegante løsningen

Det er både praktisk i hverdagen, men også smart hvis familien er på ferie og gjerne vil etterlate et inntrykk av at det fortsatt er noen i hjemmet. I tillegg er også løsningen elegant, forteller David Guldager.

“Det å skulle sette sammen det estetiske med det tekniske er ikke lett. Da jeg startet med å teste duppedingser for ti år siden, måtte jeg ta dem med hjem, installere, sette opp, og så var de en del av hjemmet. Nå er løsningene mer eller mindre skjult, og i tillegg setter produsentene fokus på at det skal være flott å se på.”

Alle kan ha nytte av duppedingser

Teknikken fyller mye av David Guldagers hjem, hvor han også kan kontrollere lys og varme. Dette er alle funksjoner som gjør det lettere for den travle barnefamilien å få hverdagen til å gå rundt. Du trenger ikke å være en teknisk ekspert som han, for å holde kontroll på alt.

“Et smart hjem for oss, er et hjem vi ikke trenger å tenke så mye over. Noen av oss er mer tekniske enn andre, og derfor krever det at tingene er selvkjørende og automatiserte,” forteller han.

Luxaflex produserer elegante og brukervennlige gardiner som er skreddersydd til dine behov. De har et bredt utvalg av rulle- og plisségardiner, til lamelgardiner, persienner og lange stoffgardiner. Det innovative PowerView-systemet sørger for at gardinene stiller seg inn selv, så de passer til døgnrytmen din.