Fra fjell til kjøkken

Naturstein representerer noe vakkert, solid og evig. Et ‘statement’ til resten av interiørelementene.

Naturen er mer enn en trend

Naturstein er en tidløs trend og et klassisk valg; de estetiske og funksjonelle fordelene med materialet gjør det til et perfekt element for ulike konstruksjons- og dekorasjonsformål. Naturstein er vakkert, slitesterkt, bærekraftig og allsidig, og et materiale brukt i flere århundrer. Stonehenge, pyramidene i Giza eller romertidens amfiteatre er alle bygget i naturstein og vitner til en tradisjon som har fulgt oss som mennesker i århundrer.

Naturstein fra Lundhs Real Stone er tatt ut av steinbrudd i Norge. Steinene er tidløse, bærekraftige og estetisk vakre.

Med estetikk og varighet som essens

Å integrere naturstein som en sentral del av interiørdesignet i hjemmet kan forvandle hjemmets inntrykk, atmosfære og funksjon. Ved å invitere naturmaterialer inn som på en kjøkkenbenk eller vask, bryter du med det konstruerte skillet mellom menneske og natur, og skaper en trygg atmosfære og et vakkert rom.

Tilpasningsevnen til naturstein gjør materialet egnet til forskjellige typer overflater, og passer derfor uansett hvilken stil du har. Med naturmaterialer av høy kvalitet, sikrer du også lang levetid på produktet.

Denne kjøkkenøyen, med integrert steinvask, er en mørk larvikitt kalt Lundhs Emerald fra Lundhs Real Stone.

Norsk naturstein som egen skjønnhet

Den norske natursteinprodusenten Lundhs har en lang tradisjon med å produsere naturstein av typen larvikitt og anortositt, også kalt Lundhs Real Stone. Dette er helt naturlige steiner som er skåret ut av norske fjell, og som har eksistert i det norske landskapet i flere hundre millioner år. Lundhs Real Stone har ikke blitt knust, farget eller modifisert på noen måte, og er en type naturstein som har en spesiell blanding av feltspatkrystaller og hver stein er helt unik.

Naturstein fra Lundhs Real Stone gir kontrast til omgivelsene, fremhever teksturer og farger, og skaper en helt spesiell atmosfære. Krystallene skaper liv i steinen og er en skjønnhet i seg selv, men gir også helt spesielle egenskaper som gjør steinen meget godt egnet til bruk på benkeplater og fliser i hjemmet ditt.

Lær mer om kvalitetene til Lundhs Real Stone her.

Alle Lundhs Real Stone benkeplater har sitt helt unike særpreg.

Et varig valg

Natursteiner fra Lundhs Real Stone er ekstremt slitesterke, noe som gjør at sluttproduktet varer lenge og trenger lite vedlikehold. I tillegg tåler Lundhs Real Stone benkeplater varme, søl og langvarig bruk uten å miste sitt helt spesielle utseende.

Du kan bruke Lundhs Real Stone til både benkeplater og flis, og integrere de som en essensiell og unik del av ditt interiør.

En benkeplate i naturstein fra Lundhs Real Stone tåler varme, søl og langvarig bruk uten å miste sitt helt spesielle utseende.

Et ansvarlig valg

Å ivareta steinressursene som finnes i naturen er en sentral del i Lundhs arbeide med naturstein. Det stilles strenge regler til prosessen fra brudd til sluttprodukt og Lundhs opererer med full sporbarhet på hele prosessen. I tillegg har selskapet et kontinuerlig fokus på å bruke metoder og teknologier som er lite miljøbelastende, samt på å utnytte hver eneste steinbit fra produksjonen.

Lær mer om naturstein fra Lundhs og utforsk hvordan du kan integrere naturstein som del av din unike interiørstil her.

Når du bruker Lundhs Real Stone får du en unik benkeplate. Dette kjøkkenet har en Lundhs Emerald steinplate.