Ny farvepallet fra Farrow & Ball
© Farrow & Ball

Farrow & Ball avslører 11 nye fargetoner til innredningen

For første gang siden 2018 introduserer Farrow & Ball nye farger til signaturpaletten sin.

Fra kraftig rød til delikat blå

Med flere års erfaring i å utvikle nytenktende designløsninger innenfor farger og håndlagde tapeter, er Farrow & Ball blitt eksperter innenfor sitt område. Derfor er det kanskje ikke så rart at vi har vært ganske spente da de presenterte sine nye fargetoner.

Nå utvider nemlig fargeekspertene deres signaturpalett med hele elleve nye fargetoner.

Stue malet i Farrow and Balls nye farvetoner
© Farrow & Ball
Soveværelse malet i nuancer fra Farrow and Ball farvepalet
© Farrow & Ball

En inspirerende kombinasjon av varme kontraster

– Vi kunne ikke valgt et bedre tidspunkt. Jeg tror mange føler seg klare for en ny start og vi elsker de elleve nye nyansene, som tar utgangspunkt i vår eksisterende palett, og som har den umiddelbare og gjenkjennelige elegansen vi allerede er kjent for. Fargene brer seg fra lyse, lette og anvennelige toner, til dramatiske og mørke nyanser, sier Joa Studholme, Colour Curator hos Farrow & Ball, som har skapt fargene i samarbeid med Charlotte Cosby, Head of Creative.

– Jeg har en svakhet for mange av de nye fargene, spesielt Beverly, som både er beroligende, ukomplisert og full av dybde. Vi brukte den på kjøkkenet sammen med Sevedge, og jeg fikk bare lyst til å flytte inn med en gang, forteller Charlotte Cosby, Head of Creative.

Inspirert av glade øyeblikk

De nye fargene kan brukes i overalt i innredningen. Fargene er nemlig inspirert av glade og forfriskende øyeblikk, og skal hjelpe deg med å slappe av og gi energi til hjemmet ditt.

Fargene kjennetegnes ved fyldighet, dybde og en ekstraordinær reaksjon på lys. Vi gleder oss til å ta fatt i malekosten.

farvepalet anvendt i køkken
© Farrow & Ball

LES OGSÅ