Nytt uterom på 1-2-3

Med hjelp fra Bo Bedres interiørarkitekt ble Christine og Johns inngangsparti et lekkert uterom.

Varm velkomst
© Andreas Mikkel Hansen
Christine og John ønsket seg et rom der de kunne holde møter. Derfor fikk rommet et utekjøkken for å gi det større bruksverdi, og for å skape en mer avgrenset sittegruppe. Rommet er også mye lettere å bruke i det daglige, til både kos og nytte. Paret er blitt så glad i det nye rommet at de har investert litt ekstra og isolert ytterligere for å kunne forlenge utesesongen maksimalt.
– Vi har helt sluttet å se på tv, nå sitter vi mye heller her, forteller de.

Rotereir

Før var det ett rom som ble stående igjen etter at Christine og John hadde pusset opp huset. Grunnen var at det ikke hang helt sammen med resten. Utenfor sideinngangen lå nemlig et 35 kvadratmeter stort kvadratisk rom, som ikke hadde noen klar funksjon. Og ettersom rommet lå rett ved utgangsdøren, ble det litt for enkelt å sette fra seg smått og stort der.

Kontakt med huset
© Andreas Mikkel Hansen
Fra kjøkkenet inne i huset ser man rett ut på det 35 kvadratmeter store uterommet. Det er en veldig god grunn til å gjøre det hyggelig der. Det første rommet man møter i et hus, danner ofte det generelle inntrykket man får av hjemmet. Så ved å tilføre litt ekstra stemnings- skapende elementer som vaser, lysestaker og myke tekstiler, har vi gjort dette rommet til en naturlig del av huset.
Den høye bordlampen er Arkipelag fra Ruben Lighting, mens den lave er Pedrera fra Gubi.

Lun stemning
© Andreas Mikkel Hansen
Biopeisen er et veldig hyggelig innslag i rommet. Den skaper en lun stemning, og er med på å sette en definitiv strek over tiden da dette var en rotete lagerplass. Peisen heter Aeris Black og er fra Cocoon Fires.

Tid for kos
© Andreas Mikkel Hansen
Betongbordet gir et signal om at dette er en utestue. Men alle de hyggelige elementene binder det likevel sammen med resten av huset. Nå er det blitt parets favorittrom, og en hyggelig entré som løfter helhetsinntrykket.
– Vi hadde aldri klart å innrede rommet slik på egen hånd, verken møbleringen eller plasseringen.