11 minimalistiske entreer du vil elske

Det er her førsteinntrykket etableres og derfor det er mildt sagt ikke likegyldig hvordan du innredet det.

Den minimalistiske entreen

Entreen er det første rommet man møter når man trer inn i et hjem. Det er her førsteinntrykket dannes når gjestene trer inn av døren og derfor er det viktig at vi har fokus på å skape visuell ro, orden og ikke minst en hyggelig atmosfære i entreen.

Det er mange ting som skal tas i betraktning når man innreder entreen - alt fra praktisk oppbevaring til speil og belysning. Vi har samlet 11 minimalistiske entreer som kan inspirere deg til hvordan du skaper visuell ro i entreen og samtidig integrerer praktiske løsninger.

Entré med hyggelig atmosfære

Et vakkert gulvteppe skaper en rolig og hyggelig atmosfære i denne entreen, mens det store speilet reflekterer lyset rundt i rommet og samtidig fungerer som et dekorativt element.

En fin benk er brukt som oppbevaring til interiørobjekter, men kan samtidig også brukes som sitteplass når man skal ta skoene på.

Oppbevaring, oppbevaring, oppbevaring

Oppbevaring står i fokus i denne entreen, hvor man har skapt plass til flere smarte oppbevaringsløsninger på lite areal. Fargerne er holdt sorte og hvite, noe som understreker den minimalistiske stilen og skaper visuell ro i rommet.

Innebygget oppbevaring

En diskret, innebygget oppbevaringsløsning er tenkt inn i innredningen av denne entreen. På denne måten unngår man at oppbevaringsløsningene fyller ut i rommet og opptar plass. Det blanke betonggulvet og de hvite veggene får motspill fra en rå mursteinsvegg, som ses i forgrunnen.

Sort/hvit entré

Denne entreen har alt det som er viktig å ha i nettopp dette rommet. Det finnes oppbevaringsplass, et stort speil og to små krakker. Alt sammen i stilrent design, som er perfekt avstemt og skaper et knivskarpt minimalistisk uttrykk.

Stilren entré

En sort dør gir en kul effekt i denne minimalistiske entreen hvor veggene, gulvet og taket er holdt hvite. Entreen er innredet med forskjellige oppbevaringsløsninger og et teppe som bryter med de stilrene linjene og skaper en hyggelig atmosfære i rommet.

Multifunksjonelle møbler

Her går funksjonalitet og estetikk opp i en høyere enhet og skaper tilsammen en gjennomført, praktisk og ikke minst vakker entré. Den praktiske benken fungerer som kombinert sitteplass og sko-oppbevaring og matcher samtidig det lyse gulvet.

Integrerte skapdører

Et flott og stort oppbevaringsmøbel er integrert i arkitekturen i dette huset og fungerer som praktisk oppbevaring i entreen. Den sorte oppbevaringsveggen får motspill fra betonggulvet og den fine vindusrammen i tre.

Masse av lys og oppbevaringsplass

Med en stilren New Yorker-vegg mestrer man her å invitere en masse lys inn i entreen - noe som får rommet til å se større ut. Det fine oppbevaringsmøbelet er valgt i hvitt og dette understøtter det lyse uttrykket og gjør at entreen ikke ser rotete ut.

Minimalisme med en vri

De sorte og hvite nyansene understøtter den minimalistiske stilen og bidrar dermed til å skape visuell ro i rommet. Samtidig bryter de fine, mønstrede flisene med de stilrene og minimalistiske linjene og på denne måten gir rommet karakter.

Hyggelig og praktisk

Forskjellige tre-elementer og to brune skinnputer tilføyer komfort til denne entreen, som byr på både skuffe- og hylleoppbevaring samt praktiske knagger til yttertøyet.

I tillegg til dette, har man lagd en integrert sitteplass som også er godt å ha i en entré.

Praktisk entré

Praktiske fliser, mange sitteplasser og mye oppbevaringsplass. Denne entreen oser av praktikk og funksjonalitet - noe som høy grad understøttes av den gjennomgående enkle, minimalistiske stilen.