Blå vægge, Taglejlighed
© BIRGITTA WOLFGANG BJØRNVAD

Bli med inn til 6 av Instagrams mest fargerike hjem

Forbered deg på en eksplosjon av farger!

Lek med farger

Vi elsker farger! Og vi drømmer om at bli like så modige og ikke minst like flinke til å innrede med farger som disse 6 profilene vi har samlet her.

De sammensetter og kombinerer på hver deres unike måte fargene i deres hjem og gir virkelig de klassiske, nordiske jordfargene en kamp til målstreken.

Her kan du hente inspirasjon til ditt neste fargeprosjekt og du vil garantert bli imponert over disse utradisjonelle, men likevel gjennomførte fargevalgene.

Hele fargepaletten

... er samlet i dette vakre hjemmet hvor det eksperimenteres med farger og vakre kombinasjoner. Se bare hvordan både de kraftige grønne, blå, rosa og røde tonene er sammensatt på en overraskende rolig og naturlig måte i spisestuen.

Det er ingen tvil om at det krever mot til å innrede med farger på denne måten! Men når man gjør det så gjennomført som her, kan det ikke annet enn å lykkes.

Noe som er enda mer fantastisk ved dette hjemmet, er at det i de øvrige rommene åpner seg en verden av helt nye farger. Hvert rom er derfor helt unikt - og samtidig klarer de mange fargene også å skape en fin sammenheng mellom rommene.

Farger og former

Her har du muligheten til å følge skapelsen av et fargerikt hjem helt fra begynnelsen. Hjemmet er nemlig midt i en større renovering hvor farge- og materialevalg skal skiftes ut.

Prosjektet lover godt - og fargerikt - allerede. Se for eksempel stuen hvor en grønn sofa og rosa puff er kombinert med myke, organiske former. Som prikken over i'en pynter et vakkert, blått tak og sender straks tankene hen mot en blå sommerhimmel.

Blå, lilla, grønn og rød

Disse fire fargene er alle kombinert i innredningen av dette hjemmet, som oser av personlighet og liv. Her eksperimenteres det med fargene som jevnlig skiftes ut og kombineres på nye, fine måter.

Det er mye inspirasjon å hente dersom du vurderer å male vegger, tak eller interiør. I tillegg til de fargerike stuene byr hjemmet blant annet også på et vakkert bad med gult tak - og vi er stor fan av fargevalget!

Kaller på alle som elsker pastell

Dette hjemmet er den rene pastelldrømmen. Sarte blå, gule og rosa toner er kombinert på en lekende måte og gir hjemmet et livlig og personlig uttrykk.

Her har man ikke spart på fargene - både dører, karmer, tak og møbler er pyntet med fine pastellfarger. Noe som gir hjemmet et fint og sammenhengende uttrykk, hvor den røde tråden ikke er til å ta feil av: pasteller, pasteller, pasteller.

Knallfarger og gjør-det-selv

Det eksperimenteres med både farger og DIY-prosjekter i dette inspirerende hjemmet.

Hjemmet har mange originale løsninger og unike fargekombinasjoner som virkelig gir wow-faktor fra første sekund man trer inn døren. Og det mener vi bokstavelig talt for se bare entreen!

Her får fargene fritt spill og man kan ikke unngå å bli glad!

Farger i lange baner

Dette familiehjemmet byr på alt fra rosa fliser på veggene til et stripete spisebord i spisestuen. De fine fargevalgene skaper karakter og slik fortsetter det i resten av hjemmet.

På mystisk vis får familien de mange finurlige mønstrene og fargene til å gå opp i en vakrere, høyere enhet.

LES OGSÅ