Ikonisk norsk barneklassiker lanseres i limited edition

Den legendariske barneklassikeren ble fort et av Skandinavias mest gjenkjennelige design. I anledningen av 50-års jubileumet lanseres møbelet nå i en limited edition.

STOKKE Tripp Trapp(R)-stols 50-års jubilæum
© Stokke

50 års jubileum

I år markeres den ikoniske Tripp Trapp-stolens 50-års jubileum. Siden den ble designet i Norge av Peter Opsvik og lansert i 1972, har millioner av barn rundt om i verden nytt deres plass ved bordet.

Da Tripp Trapp først ble introdusert, revolusjonerte den kategorien for barnestoler. Ingen hadde sett noe lignende. Den var genial i all sin enkelhet og kunne uten problemer brukes på alle stadier av barndommen og deretter. Tripp Trapp-stolen er virkelig helt enestående og kan brukes hele livet og i alle de kommende generasjoner. Dette er holdbarhet i sin reneste form.

For å feire milepælen for stolen som vokser med barnet, er Stokke stolte av å kunne tilby en virkelig enestående jubileumskolleksjon i begrenset opplag. Som en ekstra detalj til stolens eksklusivitet, vil hver Tripp Trapp-stol ha sitt eget nummer - akkurat som et unikt kunstverk.

STOKKE Tripp Trapp(R)-stols 50-års jubilæum
© Stokke

Filosofien

Nøkkelen til stolens suksess er et tidløst design av høy kvalitet og evnen til å vokse med barnet. Dette gjør det mulig for barnet å sitte sammen med resten av familien rundt bordet og ta del i livet rundt det - noe som er avgjørende for barnets utvikling og kreativitet samt for språk og motorikk.

Limited Edition-kolleksjonen omfatter

  • Tripp Trapp® Ash Mixed Limited Edition – 15.000 nummererte stoler tilgjengelige
  • Tripp Trapp® Ash White Limited Edition – 3.000 nummererte stoler tilgjengelige
  • Tripp Trapp® Cushion 50-års jubileum – 10.000 stykkker tilgjengelige

Les mer på hjemmesiden

LES OGSÅ