24 stilige nyheter til badet

Her får du de tøffeste nyhetene som gjør at du vil låse deg inne på badet og aldri komme ut!

Vakker vri
© Produsentene

Det er en kunst, det der med å få til den rette miksen av materialer. Ha allerede klart for deg hvordan du ønsker den, når du skal velge baderomsinnredning.

A system addit er et fleksibelt modulsystem fra Alape, med overflater i heltre, kjerne av finér og spesialtilpassede skinnbokser og skrin. Skuffene er dessuten håndtaksløse og har en trykkpunktuavhengig åpnemekanisme, samt integrerte stikkontakter Dette er topp kvalitet, med andre ord. Og vakkert!

Vasken er i glasert stål. Modell som vist, 66 330 kr.

Lekker i lerk
© Produsentene

Italienske Bisazza, som nok er best kjent for sin flisemosaikk, har fått den japanske designgruppen Nendo til å tegne en hel kolleksjon for seg. Dette er eksklusivt og uendelig vakkert, synes vi.

Håndlaget badekar i lerk med forkrommet gulvmontert messingarmatur. Pris på forespørsel, flis.no.

Gammel slager i ny drakt
© Produsentene

Hvit og matt sådan! Cult fra Villeroy & Boch har fått et moderne løft, og er blitt veldig tøff. 5463 kr, EC Dal.

Kimonobadekåpe
© Produsentene

I vaffelstruktur fra Mille Notti, i 100 % bomull. 895 kr, Bellas Hus.

Til pynt og nytte!
© Produsentene

Disse deilige såpene fra House Doctor er fint pakket inn og er gode mot hendene. 81 kr per stykk.

Strukturert
© Produsentene

Miks overflater - det er like viktig som valg av fargepalett! Flisene Très Jolie fra Ceramiche LEA er rett og slett vakre. Denne dekorflisen tar konseptet sanselighet et langt skritt videre, med sine strukturerte, grafiske elementer på 35 x 70 cm fliser.

Pris på forespørsel, Bella Studio.

Tidløs
© Produsentene

Dornbrachts karakteristiske Tara-serie er klassisk men moderne, og dermed alltid aktuell, designet av tyske Sieger. Fra 4744 kr.

En til hver
© Produsentene

Miljøvennlig tannbørste for hele familien, av 100 % bambus. 149 kr for fire, Ferm Living.

Vanntett bomull
© Produsentene

Dusjforheng i bomull med akrylbelegg som gjør det vanntett. 629 kr, Ferm Living.

Helt rått
© Produsentene

Piero Lissoni har laget en hel kolleksjon marmorfliser sammen med Gabriele Salvatori. De har jobbet med overflatene for å gi steinen et så rått uttrykk som mulig. Flisene fra den italienske produsenten er 20 cm høye og fås i lengde etter ønske. Raw heter serien, som vist på bildet i hvit Carrara-marmor.

Pris på forespørsel, Boffi.

Speilbilde
© Produsentene

Adnet-speilet med ramme av lærrem og messingspenner er et ikon tegnet i 1950 av den franske møbeldesigneren Jacques Adnet. Nå er det igjen i produksjon hos Gubi, og fås i flere størrelser.

Fra 5090 kr, mobelgarden.no.

Regndans
© Produsentene

Forfriskende regnskyll fra stort dusjhode som fordeler vannet med to ulike stråletyper. Raindance Select E 300 showerpipe, 5828 kr, Hansgrohe

Firkantet kar
© Produsentene

Fra Loop & Friends-serien til Villeroy & Boch. 23 551 kr, EC Dal.

Vegghylle i lys eik
© Produsentene

Fint tilbehør fra Calidris-serien til Dansani. Fra 1705 kr.

Duftlys til alle anledninger!
© Produsentene

Skap hjemmespa med deilige dufter og elegant luksus fra det eksklusive svenske merket Byredo. 450 kr, parfymeri.no.

Speilvendt
© Produsentene

Konsollbordet Juliette fra Ligne Roset passer inn i de fleste rom. Praktisk og vakkert arbeidsbord og speilkommode i ett. Et lite smykke fra pariskontoret til den greske designeren Evangelos Vasileiou. 13 480 kr, Black & White Studio.

Varme omslag
© Produsentene

Savner du litt luksus på badet? Få ting kjennes mer eksklusivt ut enn varme håndklær, og du trenger ikke engang bygge om badet ditt for å få det til.

Prøv den frittstående håndklevarmeren Memory i svartlakkert stål, for eksempel, designet av Bestetti Associati for Agape. 21 240 kr, Boform.

Blikkfang
© Produsentene

Luksuriøse Zucchetti har nydelige produkter satt i fantastiske miljøer det er lett å la seg inspirere av. Gule karmer, for eksempel - for en fantastisk detalj!

Ludovica og Roberto Palomba har designet den nye armaturserien Jingle, som har et moderne uttrykk formet av vakre geometriske linjer, avrundede kanter og slette flater.

Fra 2396 kr, eks. mva. og frakt, les-campagnoles.dk.

Stål og stil
© Produsentene

Toalett­børsten i blankt stål er en av flere fine ting til badet som Piero Lissoni har designet for Alessi. 950 kr.

Ring med ting
© Produsentene

Clothing rail round kan være akkurat den avlastningen du trenger, enten til håndklær eller til klærne du tar av deg om kvelden.

"Knaggen" er designet og produseres av den Stockholm-baserte stylisten Annaleena Leino-Karlsson. Den er laget i smijern med en diameter på 45 cm, og monteres i taket.

1795 kr eks. mva. og frakt, annaleena.se/shop.

Blankpolert
© Produsentene

Philippe Starck har designet en helt ny vask for Duravit. Den runde formen har fått et organisk preg takket være de diskré ovale formene. En nesten usynlig, men vesentlig detalj. 3800 kr.

På tide med noe nytt?
© Produsentene

Årets farge fra Vipp er Ray of Grey. Spann, 1799 kr, såpedispenser, 849 kr, toalettbørste 1499 kr, tannbørsteholder 649 kr.

Dusjhode
© Produsentene

Round series fra Vola er videreutviklet med rundt dusjhode av Aarhus Arkitekterne, 12 962 kr

X-faktor
© Produsentene

Selv på badet kan det være praktisk med nette, fleksible møbler. Avlastningsbordet X fra Agape kan også fungere som krakk, med tilhørende svart eller naturfarget sete i skinn. Benedini Associati har designet det vakre møbelet.

5413 kr, Boform.

Mer inspirasjon til badet finner du her.