20 nyheter til badet

Se de nyeste produktene til husets dyreste rom!

Inspirerende baderom
© Kos

Badet er husets velværesenter, der praktiske funksjoner og hverdagsluksus helst skal spille på lag. Gjør rommet til et sted det er behagelig å være, men lekre armaturer og baderomsmøbler. Her er de ferskeste nyhetene til badet i 2011.
Baderomserien Morphing fra italienske Kos er designet av Ludovica og Roberto Palomba. Morphing blander tradisjon og moderne estetikk. Pris på forespørsel, Arena Interiør.

Stein på badet
© Fired Earth

Architecture Stone heter denne baderomsserien, som fås i flere flotte steintyper.Her er bade håndvasken og hylleplaten den hviler på i marmor. Vasken heter Delfi og er i fargen Classical, 20 537 kr. Kombinasjonen vask og benk koster fra 34 502 kr. Flisene på veggen er fra samme serie, og koster 304 kr per ark. Hvert ark er ca. 29 x 44 x 1 cm. Alt fra Fired Earth/ITA Design.

Klassiske baderom
© Gustavsberg

Liker du det helt enkle og klassiske, kan du ta en titt på den nye serien Nautic fra Gustavsberg. Serien består av både håndvasker, vegghengte og gulvstående toaletter, armaturer og møbler i forskjellige varianter fra Villeroy & Boch.

Dusjskål
© Duravit

Glem dusjkabinettet, her er Philippe Starcks Shower Tray! Du trenger ikke membran i gulvet for å nyte en herlig morgendusj uten knirkete plast under føttene. Shower Tray fås i ulike størrelser og utforminger, og produseres av Duravit.

Nytt toalett fra Starck
© Duravit

Philippe Starck har finpusset designen på det vegghengte toalettet Starck 3, slik at det fremstår som enda mer minimalistisk med fullstendig skjult montering. Toalettet har også en rengjøringsvennlig overflate. 4910 kr, inkludert toalettsete med softclose-funksjon, Duravit.

Montana til badet
© Montana

Montana Bathroom omfatter 14 grunnmoduler i 44 farger som kan kombineres fritt. Selges foreløpig kun i Norge. Ta kontakt på montana.dk.

Ren stil på baderomstilbehøret
© Grohe

La resten av tilbehøret rundt vasken stå i stil med armaturen. I serien Allure fortsetter linjene fra armaturen over i håndklestang, 1969 kr, vegghengt tannbørsteglass, 1449 kr, såpedispenser, 1449 kr, alt fra Grohe.

Modulbasert baderomsinnredning
© Boffi

Stjernedesigner Piero Lissonistår bak den nye badeserien Treves. De små kvadratiske veggmodulene i mattlakkert tre kan også fås som åpne hyller, med speildør og med vanlig dør. Fås i flere farger, pris på forespørsel, Boffi.

Sminkespeil med lys
© Smedbo

Aldri mer sminke på avveie, med dette speilet med innebygget LED-lys i krom. Ca. 2450 kr, Smedbo.

Designservant
© Vitra

Designeren Ross Lovegrove har skapt en oppfinnsom og humoristisk serie bademøbler for Vitra. Søyleservant i serien Freedom, 17 900 kr.

Nyhet fra Duravit
© Duravit

Duravits nye bademøbelserie Ketho legger stor vekt på funksjonalitet, og er utformet i en enkel og elegant design. Speilskap, fra 11 150 kr, veggmontert servantskap, fra 7305 kr, servant til nedfelling, designet av Philippe Starck, fra 3265 kr, Duravit.

Godt håndverk på badet
© Made a Mano

Københavns Møbelsnedkeri og Made a Mano har inngått et samarbeid hvor de lager en ny serie estetiske baderomsmøbler. På bildet ser du en servant over et skap i eiketre med to skuffer. Den ene skuffen er formet som en hestesko for å utnytte plassen på sidene av vaskens avløp. Fra ca. 18 000 kr. Bestilles gjennom kbhsnedkeri.dk.

Nye designarmatur
© Hansgrohe

Den nye serien Axor Citterio kombinerer kantete og runde former i de elegante armaturene til både håndvask og bad. Klikk til neste bilde for å se detaljene i armaturen. Dusjoppsett som vist, ca. 23 500 kr, Hansgrohe.

Dusjsluk langs veggen
© Unidrain

Må sluket absolutt være midt i dusjen? Nei, har danske Unidrain funnet ut. Deres linjeavløp ligger som en rist mot veggen, og er både penere og enklere å legge enn de vanlige, runde avløpene.
For mer informasjon, se unidrain.no.

Designet av Antonio Citterio
© Hansgrohe

Armaturen til vask koster 6946 kr. Hele serien Axor Citterio er designet av Antonio Citterio for Hansgrohe.

Stort dusjhode
© Fired Earth

Stort dusjhode er lik større badeopplevelse. Her er en elegant dusj fra serien Classic. Diameter 30 cm. Dysene skal være ekstra lette å holde frie for kalk. 5152 kr, Fired Earth/ITA Design AS.

Marmorbadekar
© Kielland

Badekaret Solidea er designet av Carlo Colombo for den italienske produsenten Antoniolupi. Karet er laget i carraramarmor. Pris på forespørsel, Kielland.

Berøringsfri håndvask
© Oras

Berøringsfrie armaturer gjør håndvasken kjapp og hygienisk, i tillegg til at det samler seg mindre skitt og vannsøl rundt armaturen. Elektronisk Electra-armatur til håndvask, 6250F, 5640 kr, Oras.

Berøringsfritt armatur
© Sanitech

Iqua G10 i krom er også et berøringsfritt armatur. Kommer med med infrarød sensor og temperaturvelger, og er batteridrevet. Pris ca. 5200 kr, Sanitech.

Automatisk dolokk
© Pressalit

Den som ofte glemmer å legge på lokket, kan kanskje få bruk for de nye toalettsetene fra Pressalit? En innebygget sensor registrerer når lokket skal legges på. 4212 kr, Pressalit

Badespesial i BO BEDRE
© Bonnier Media

Få flere ideer til baderommet i nye BO BEDRE. Der får du 20 sider med tema bad: Nyheter, baderomsutstyr, shoppingtips og tre lekre bad i utformet i ulike stiler og etter ulike behov. I salg fram til 28. mars 2011.