7 forslag på enkle blomsterdekorasjoner med hint av påske

Mangler du litt inspirasjon til hvordan du enkelt kan skape påskestemning i hjemmet?

Rundt og enkelt

En enkel og fin idé til en påskedekorasjon er å la påskeeggene henge ned fra en krans. Du kan bruke en ring i messing eller kanskje du kan bruke noe fra fjorårets julepynt?

Kransen blir enkel i sitt uttrykk og den er lett å arbeide ut fra. Pynt den med det du kan finne av grener og blomster.

Annerledes dekorasjon

Ser du etter en enkel løsning som ikke koster allverdens? Så kan du klippe fjær ut av papir i de fargene som du liker best. Lim dem deretter på en trepinne.

Bruk vasen som løsning

Dersom du har en fin glassvase, så er det nå du skal hente den frem.

Her er det kun fantasien som setter grenser. Det gir et godt spill til dekorasjonen å pynte den med farger i samme tone - spesielt pastellfarger er fine på påskeegg.

Inviter naturen inn

Ved å binde en krans ut av grener, bringer du de naturlige fargene inn i hjemmet. For å gjøre det hele lettere, kan du kjøpe en krans og deretter pynte den akkurat som du vil.

En opplagt idé er å pynte kransen med små påskeegg, mose og fjær. Her kan du både pynte en liten del av kransen eller velge å dekke det hele. Du kan både henge den opp i en rustikk tråd eller la den ligge på bordet.

Gi plass til farger

Dersom du er glad i farger, er påskens mange nyanser uten tvil noe for deg. En smart og fin løsning kan være å spraymale grenene dine i dine yndlingsfarger. Det vil bringe en masse liv inn i rommet.

Les her om hvordan du kan lage din helt egen påskepynt

Miks grener

Prøv å samle forskjellige grener du kan finne i hagen og miks dem! Det er ingen regler for hva som er best. Det handler bare om å tørre å sette en masse grener sammen.

Dekorasjonen fungerer også veldig godt i en stor vase på gulvet. Her skal du bare sørge for å finne så lange grener som mulig.

Husk den gule fargen

Hvilken farge representerer påsken bedre enn gul? Utnytt derfor påskeliljen og ta de friske blomstene med inn.