Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

5 unike soverom med smart oppbevaring

På soverommet vil vi ha orden og finne ro! Her er et knippe enestående soverom med god lagringsplass og nydelig innredning.

Varmt under skråtak

© Anders Hviid

Varmt under skråtak

Mette og Niels har tatt utfordringen med skråtak på strak arm og integrert garderoben i veggen. De nydelige takbjelkene og den lune innredningen tilfører en varm kontrast til hvite flater!

Det kan være en kunst og utnytte plassen fullt ut under skråtak. Her er noen gode tips fra BoligPluss.

Skap som rammer inn sengen

© Mikkel Adsbøl, styling: Katrine Martensen-Larsen

Skap som rammer inn sengen

Har du et soverom uten skap kan du lage en ramme av garderobeskap rundt sengen slik det danske firmaet Køkkenskaberne har gjort her. Tenk utenfor boksen og velg kjøkkenskap hvis det passer bedre! Å male skapene i samme farge som veggen skaper en fin helhet!

Like viktig som god lagringsplass er det med riktig gulv på soverommet. Her får du godt tips for hvordan du velger rett gulv!

Romopplevelsen i fokus

© Niklas Hart

Romopplevelsen i fokus

Soveromsløsningen i hjemmet på Nesøya er like sofistikert som resten av hjemmet – med garderober i bakkant og tilgjengelighet fra begge sider av sengen. For å slippe løse møbler har eierne valgt en nisje i veggen fremfor nattbord.

Se hele det fantastiske hjemmet her!

Få interiørtips og boligreportasjer sendt direkte til innboksen din!

Plassbygd seng med skuffer

© Andreas Mikkel

Plassbygd seng med skuffer

I den oppussede hytta fra 70-tallet i Tisvilde har hytte-eierne startet fra scratch og bygd sengen fra vegg til vegg. Perfekt for en liten familie! Ved å holde veggene i samme farge som sengestammen flyter den inn i innredningen på en naturlig måte. Med skuffer under sengen får de lagret klær og gjemt vekk saker som flyter. Til glede for alle ordensmennesker!

Se hvordan du skaper en naturlig flyt mellom oppbevaringen og resten av interiøret her!

Mørk og magisk hylle

© Birgitta Wolfgang/Sisters Agency

Mørk og magisk hylle

Bak Michaelas seng har hun en hylle som strekker seg fra gulv til tak og skaper mye god lagringsplass. Kun de fineste tingene får stå i den synlige delen av hyllen! Den mørke fargen lager en lun stemning og puter i fløyel topper det eksklusive uttrykket!

Michaela har malt med mørke juvelfarger i hele hjemmet sitt. Se hennes praktfulle penthouse-leilighet her!

Håndplukket til deg