© Ikea

Urban sommeridyll fra Ikea

Årets sommerkolleksjon fra møbelgiganten ble lansert tirsdag.

Ikeas nye sommerkolleksjon har fokus på funksjonelle, men likevel komfortable utemøbler. En solseng skal kjennes myk nok til å en natt under stjernene og en hengekøye skal kunne plasseres på balkongen. I lekre sommerlige farger som bringebærrødt, gressgrønt og solgult kommer en rekke slike møbler på plass hos Ikea i ukene fremover. Møbelgiganten satser på den retrokule 60- og 70-tallssommeren med mønstermiks, klare farger og søte og nostalgiske grafiske print.

Bakgård. Hva med å få med naboene på å gjøre bakgården sommervennlig? Bruk paller som bord og sitteplasser, og gjør dem komfortbale med lekre puter. Foto: Ikea.

Vi ønsker å leve mer i ett med naturen, selvforsynt og sunt. Selv midt i byen kan du komme i kontakt med naturen. Årets kolleksjon inkluderer produkter som gir rom for drømmehagen på terrasen - enten det er en kjøkkenhage eller en mini-jungel. Gi rom for det grønne - både inne og ute. Det finnes ikke noe mer idyllisk enn drømmen om en bortgjemt oase, for kun deg og dine kjære!

Ved stranden. Dette idylliske bryggebildet kan få hvem som helst i sommerhumør Foto: Ikea.