Ny sofaprodusent åpner i Oslo

Kjøper du sofaen på nett, kan du finne noen skikkelig lekre saker. Men du vil jo gjerne prøvesitte! Nå åpner dansk designprodusent nytt showroom i hovedstaden.

Tilgjengelige priser
© Sofacompany

Siden den danske møbelprodusenten Sofacompany.com etablerte seg med showroom i Stavanger i fjor, har stadig flere nordmenn fått øynene opp for møblene deres. Et tilgjengelig prissegment hjelper godt på når man skal investere i ny sofa. Ved å selge på nett og kutte noen fordyrende mellomledd, holder de prisene på et edruelig nivå.

Nå åpner danskene også showroom i Oslo. For selv om sofaene kjøpes på nett, er det mange som naturlig nok gjerne vil prøve og kjenne på sofaen først.

Vi digger denne dagsengen i lær, som er en del av den nye kolleksjonen. Hvordan innreder du med en dagseng, lurer du kanskje? Her er noengode råd på veien.

Alex Daybed er 201 cm lang, 12999 kr, Sofacompany.com.

Høstens farger
© Sofacompany

Det er det danske gründerparet Christian og Cathrine Rudolph som står bak konseptet, etablert i 2012. Tanken er å designe møbler som er originale og estetisk tiltalende. Uten at det blir altfor kostbart.

– Vi har egen fabrikk i Vietnam, og et internasjonalt team som sørger for at produksjonen følger skandinaviske standarder og at vi bruker de beste materialene, sier Christian Rudolph.

Her er en oversikt over flere av våre absolutt favorittsofaernå om dagen.

Følg med på hva som skjer i designverdenen, abonnér på vårt nyhetsbrev!

Norma treseter i en deilig rustrød farge, 5999 kr.

Miks og match
© Sofacompany
Du kan velge og vrake i både farger, tekstiler og ben. Her skal det være mulig å komponere sin personlige, unike favorittsofa.

Denne petroleumsblå fargen er helt nydelig.

Hvor i rommet plasserer du sofaen din? Her er noen tips for å flytte den bort fra veggen!

Conrad treseter, 6999 kr.