© Dulux

Her er årets farger 2020

Se hva de ledende aktørene mener blir årets farger i 2020.

Årets farger 2020

Vi blir stadig modigere i vårt valg av farger - også på veggene. I løpet av de siste par årene har vi sett en økende tendens til at veggene i hjemmet ikke lenger kun skal være hvite - og det skal de heller ikke i 2020.

Her har vi samlet noen av de største aktørene og deres spådommer rundt årets farge 2020:

Neo Mint

Det verdensomspennende fargestudioet Coloro har i samarbeid med trendbyrået WGSN utnevnt 5 farger som de har spådd at vil dominere paletten innen både interiør og mote i 2020: Mellow Yellow, Cantaloupe, Cassis, Purist Blue og Neo-Mint.

Dog fremheves Neo Mint som den mest toneangivende for 2020, og Janne Boddy, WGSNs fargeekspert, uttaler følgende om den fine pastellfargen:

-Neo Mint er en oksygenert, frisk nyanse som bringer vitenskap og teknologi i harmoni med naturen. Den har en kul, futuristisk stemning, men også en forbindelse til planteliv og natur.

Du kan lese mer her

Fikk du med deg hva Jotuns nye fargekart for 2020 er? Det leser du om her!

© Coloro

Tranquil Dawn

Fargemerket Nordsjö har også tenkt pasteller og valgt en noe mer nedtonet pastellgrønn som IT-fargen i 2020; Tranquil Dawn.

Fargen er inspirert av en rolig morgen og representerer en ny start - både på dagen og i et nytt tiår.

Til den nye fargen har Nordsjö laget 4 tilhørende paletter med farger som går hånd i hånd med årets farge 2020.

De komplementære palettene skal gi inspirasjon til hvordan du kan få IT-fargen inn i hjemmet ditt, samt hvilke farger de synes det er opplagt å kombinere Tranquil Dawn med.

Her kan du kan lese mer om Nordsjös valg av årets farge.

© Dulux

Chinese Porcelain

Danske Dyrup har gått i en annen retning hva angår årets farge 2020. De har nemlig utnevnt den friske blå “Chinese Porcelain” som fargen vi kommer til å se mest av.

Årets farge fra Dyrup er frisk - og et modig fargevalg - men kan uten tvil fungere og gå rett hjem blant både interiørmerker og boliginnredningsentusiaster.

© Dyrup