Jotun lanserer nytt fargekart for 2020

Se de nye LADY-fargene fra Jotun, som blir kalt en hyllest til farger.

© Line Klein/JOTUN LADY

Hver sensommer er det spenning tilknyttet hvilke farger som blir utropt til det kommende årets fargetrend, og i år er intet unntak.

– 2020 representerer et helt nytt tiår. Mange av oss ønsker å foreta noen endringer i livet, lære noe nytt, reise eller bare dagdrømme litt mer. Uansett; et godt sted å begynne er hjemme i egne omgivelser.

Det sier Lisbeth Larsen, Jotuns Global Colour Manager, som har ledet arbeidet med utviklingen av konsernets nye fargekonseptet.

– Det handler om visuell komfort, og Jotun har et stort fargeteknisk laboratorium som gjør våre kreative fargekonsepter om til unike fargeresepter, fortsetter Larsen:

– I en periode med hjemmekontor hadde jeg kjøkkenbenken full av LADY-spann, og malte opp fargeprøver i jakten på de riktige nyansene. Fargedesign handler om å prøve seg frem, inntil fargen er perfekt.

© Line Klein/JOTUN LADY

4863 Statement blue - En klar og sterk blåtone – kraftfull, energisk og sofistikert.

12 helt nye LADY-farger

Fargekartet som nå lanseres byr på 12 helt nye LADY-farger. Hver og én av fargene har sin egen personlighet, og skaper helt unike atmosfærer. Fargene har fått navn som reflekterer en optimistisk fremtidstro; i kombinasjon med individualitet og nysgjerrighet.

Se våre favoritter her.

© Line Klein/JOTUN LADY

5489 Free spirit - En grønnaktig blå tone – forfriskende, levende og sval.

© Line Klein/JOTUN LADY

8546 Local green - En gulaktig grønn tone – frodig, naturlig og jordnær.

© Line Klein/JOTUN LADY

20144 Grounded red - En gyllen rød tone – varm, jordnær og brent i uttrykket.

© Line Klein/JOTUN LADY

5490 Serene blue - En dempet blågrønn farge – harmonisk og vakker.