UNIKT DEKKETØY:
© Odd Standard

Smaksforsterkerne

Odd Standard serverer innovativt dekketøy av keramikk, glass, tre og papir som gir alle vann i munnen.

Etter mange år sammen hos Figgjo, tok Constance Gaard Kristiansen og Tonje Sandberg med seg drøssevis av erfaring og startet sin egen lille mikrofabrikk i hjertet av Stavanger. De hadde nemlig forstått at kokkene trengte noe mer enn «kjedelig» hvitt porselen å vise frem verkene sine på – ja, for vi snakker nesten kunst, ikke sant?

HÅNDVERKSDUO:
© Marie von Krogh

Ingen kimser av viktigheten av å spise med øynene, så damene tok utfordringen, og nå, fire år senere, leverer Odd Standard dekketøy i keramikk, tre, glass og papir til noen av landets ypperste restauranter og utvalgte butikker.

TIL Å SPISE OPP:
MATGLEDE:
© Odd Standard

I tillegg til sitt eget standardsortiment – som selvfølgelig ikke er dét – liker de også å eksperimentere med former og materialer, og lager unikaproduksjoner for å se hvor langt de kan ta serveringskonseptet. Og det er langt, skal det vise seg: Hva med et pinnestativ til å henge skinke eller tørrfisk på? Eller et slags deformert eggeglass, akkurat stort nok til å romme en liten munnfull av ett eller annet?

KUNSTVERK:
© Odd Standard

Heldigvis er dette bare forretten, vi er klare for full meny! Se enda mer av deres univers på oddstandard.no og finn dine favoritter i nettbutikken!

PRISVINNER: