Bo Bedre gir ut samlerobjekt

Bo Bedre har samlet de mest unike, nordiske boligene vi har hatt på trykk og gir dem ut i bookazinet Bo Nordisk.

En bok som kan ligge fremme
© Line Thit Klein

Vi har valgt ut de fineste bildene fra Bo Bedres mest tidløse boliger – og også noen du ikke har sett før – og viser alt frem på en ny måte. Bookazinet Bo Nordisk, som er som en coffee table-bok i magasinform, kommer i en lekker og luftig design med sofistikert papirkvalitet. Dette er et samlerobjekt i begrenset opplag, og er spekket med inspirasjon fra fantastiske boliger, hovedsakelig i Norge. Dette vil du du garantert ha liggende fremme!

Du finner bookazinet i butikk nå!

Samling av fantastiske boliger
© Inger Marie Grini

På samme måte som norske designere utfordrer det etablerte, er boligene i Norge lekne og fulle av herlig inspirasjon og spennende overraskelser. De fortjener virkelig en plass i en samlerutgave! Vi har samlet 14 norske og danske boliger, som du ikke kan gå glipp av, sier redaktør i Bo Nordisk, Birthe Midtun.

Den norske motedesigneren Cathrine Hammel tok med seg inspirasjon fra hele verden da hun innredet villaen sin i Oslo. Reportasjen fra hjemmet hennes finner du i det nye bookazinet.

Vakker interiørinspirasjon og varig design
© Inger Marie Grini

– Dette er et produkt vi er veldig stolt av og glad for, sier redaktør Cecilie Molvær Jørgensen i Bo Bedre.

Bo Bedre reflekterer en moderne måte å leve på, gjennom varig design, viktige tendenser og vakker inspirasjon. At vi nå kan gi ut det tidløse bookazinet Bo Nordisk, understreker nettopp dette.

Vi gir deg også gode ideer og smarte løsninger, i kjent Bo Bedre-stil.

Naturlig nordisk i Sandefjord
© Inger Marie Grini

Naturen spiller hovedrollen både inne og ute i det arkitekttegnede hjemmet i Sandefjord. Nyt bildene og la deg inspirere av den fantastiske boligen!

Hold deg oppdatert på norsk design og få spennende norske boligreportasjer sendt direkte til innboksen din! Meld deg på nyhetsbrevet vårt!

Et hyttehotell som skiller seg ut fra mengden
© Nadia Nordskott

Eventyrer Børge Ousland har lagt hyttehotellet Manshausen helt ytterst i havgapet, noe den fantastiske arkitekturen utnytter til det fulle. Reportasjen har en selvskreven plass i bookazinet.

Spennende arkitektur på Toten
© Niklas Hart

Historien bak kårboligen på Kapp og de flotte bildene av arkitekturen i møte med rå materialer er en av de spennende boligene som vises i bookazinet.

Hjem med det lille ekstra
© Line Thit Klein

Norges mest anerkjente stylistduo og paret bak Oslo-butikken Kollekted by, Kråkvik & D'Orazio, inviterte oss hjem til seg.

Bo Nordisk er i salg nå, og du finner det der du vanligvis kjøper magasinene dine.