5 spesielle fargekombinasjoner som gjør hjemmet ditt unikt

Vil du ligge ett skritt foran? Mal og møbler med djerve fargevalg i dristige kombinasjoner – og få et hjem som ser helt smashing ut. Her er 5 hete kombinasjoner!

1. Brunt og blekrosa
© Siren Lauvdal. Styling: Kråkvik & D'Orazio

1. Brunt og blekrosa

Lisbeth Larsen er fargesjef i Jotun, og til den norske Structure-utstillingen i Milano i våres valgte hun ut blant annet disse to fargene – som er helt nydelige sammen:

Støvrosa (på platen inntil veggen) er en elegant og morsom farge som passer inn i et sofistikert interiørlandskap, men kan også brukes på en leken og livlig måte.

Structure: Denne konjakkfargen er inspirert av murvegg, kobber og lær, gir den spennende paletten en ekstra dimensjon (på gulvklossen).

2. Lilla og sennepsgult
© Andreas Mikkel Hansen

2. Lilla og sennepsgult

Motsetninger tiltrekkes av hverandre, sies det jo – og sennepsgult sammen med en dyp plommelilla nyanse er et spennende valg å bruke i interiøret – enten på møbler, vegger, puter – eller i en fin kombinasjon.

3. Rødt og gråblått
© Baxter

3. Rødt og gråblått

Kalde og varme toner er fine – og supertrendy! – å bruke sammen. Som her – hvor den ene halvdelen av veggen er malt i en varm rødfarge, mens den andre delen har fått en lekker gråblå kjølig nyanse.

FÅ FLERE FARGETIPS i vårt nyhetsbrev på mail!

4. Brunt og rustrødt
© Siren Lauvdal

4. Brunt og rustrødt

Bland tekstiler og håndlagd keramikk med matte, glatte materialer, og vær vågal med farge­kombinasjonene. Rustrødt mot brunt, for eksempel­? Superfint­.

5. Lavendel, rustrødt og plomme
© Produsenten

5. Lavendel, rustrødt og plomme

Hvorfor ikke velge moduler i ulike farger når du først skal sette sammen din egen drømmesofa?

Her har produsenten Bolia kombinert fire ulike nyanser - to røde og to lilla – og satt sofaen mot en lavendelfarget vegg. Sær, men vakker fargekombinasjon!

TIPS! 10 tips til den perfekte sofa hos BoligPluss.

Rødmende nyanser er overalt om dagen. Se mer av dem her!