Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

5 spesielle fargekombinasjoner som gjør hjemmet ditt unikt

Vil du ligge ett skritt foran? Mal og møbler med djerve fargevalg i dristige kombinasjoner – og få et hjem som ser helt smashing ut. Her er 5 hete kombinasjoner!

1. Brunt og blekrosa

© Siren Lauvdal. Styling: Kråkvik & D'Orazio

1. Brunt og blekrosa

Lisbeth Larsen er fargesjef i Jotun, og til den norske Structure-utstillingen i Milano i våres valgte hun ut blant annet disse to fargene – som er helt nydelige sammen:

Støvrosa (på platen inntil veggen) er en elegant og morsom farge som passer inn i et sofistikert interiørlandskap, men kan også brukes på en leken og livlig måte.

Structure: Denne konjakkfargen er inspirert av murvegg, kobber og lær, gir den spennende paletten en ekstra dimensjon (på gulvklossen).

2. Lilla og sennepsgult

© Andreas Mikkel Hansen

2. Lilla og sennepsgult

Motsetninger tiltrekkes av hverandre, sies det jo – og sennepsgult sammen med en dyp plommelilla nyanse er et spennende valg å bruke i interiøret – enten på møbler, vegger, puter – eller i en fin kombinasjon.

3. Rødt og gråblått

© Baxter

3. Rødt og gråblått

Kalde og varme toner er fine – og supertrendy! – å bruke sammen. Som her – hvor den ene halvdelen av veggen er malt i en varm rødfarge, mens den andre delen har fått en lekker gråblå kjølig nyanse.

FÅ FLERE FARGETIPS i vårt nyhetsbrev på mail!

4. Brunt og rustrødt

© Siren Lauvdal

4. Brunt og rustrødt

Bland tekstiler og håndlagd keramikk med matte, glatte materialer, og vær vågal med farge­kombinasjonene. Rustrødt mot brunt, for eksempel­? Superfint­.

5. Lavendel, rustrødt og plomme

© Produsenten

5. Lavendel, rustrødt og plomme

Hvorfor ikke velge moduler i ulike farger når du først skal sette sammen din egen drømmesofa?

Her har produsenten Bolia kombinert fire ulike nyanser - to røde og to lilla – og satt sofaen mot en lavendelfarget vegg. Sær, men vakker fargekombinasjon!

TIPS! 10 tips til den perfekte sofa hos BoligPluss.

Rødmende nyanser er overalt om dagen. Se mer av dem her!

Relaterte artikler