Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

Royal Copenhagen utvider populært servise

Som en del av vårkolleksjonen utvider Royal Copenhagen sin populære Blå Mega Riflet-serie med blant annet firkantede tallerkener.

© Royal Copenhagen

Historien som fundament

Royal Copenhagen har en rik designhistorie som det ofte tas utgangspunkt i når nytt servise og design skal utvikles. Eksempelvis er serien Hvid Halvblonde en nytolkning av det originale Helblonde-serviset, som i denne omgang også har blitt utvidet med en ny tallerken og et termokrus.

Nyheter i Blå og Sort Mega Riflet - serien

De to servisene ser man i mange Skandinaviske hjem, da de har et moderne, minimalistisk uttrykk, kombinert med en tydelig inspirasjon fra Royal Copenhagens designhistorie.

Blå Mega Riflet-serviset utvides med en stor firkantet tallerken, som med fordel kan brukes til en enkelt rett - eller som serveringsfat. Videre introduseres også en mindre firkantet tallerken, skåler, samt nye, runde tallerkener. Det Sorte Mega Riflet-servise utvides også, med en liten vase som den spennende nyheten.

Se alle nyhetene, samt priser her.

© Royal Copenhagen