Sofistikert og familievennlig i New York

Ja da, det er mulig med begge deler på en gang!

Som et resultat er den overordnede stilen enkel, med hvite vegger og mørke gulv. Familiens samling av møbelklassikere fra midten av forrige århundre gjør imidlertid at hjemmet fremstår varmt og hyggelig. Innslag av nyere objekter, en generøs takhøyde og masse lys fra høye vinduer gjør dessuten at interiøret virker lett til tross for de mørke møblene.

Og det er nettopp denne kombinasjonen av det enkle og det sofistikerte, det mørke og det lyse og den gode materialmiksen som gjør dette hjemmet så fullkomment.

– Den største utfordringen var å finne møbler og materialer som både er vedlikeholdsfrie og bra for barn, forteller Ford. – Sofabordet hadde en ujevn og ferdigslitt finish som vanskelig kan ødelegges. Vi valgte også tekstiler ment for utendørs bruk på flere av møblene for å gjøre dem ekstra slitesterke.
På den måten er resultatet barnevennlig på en diskré måte. Eierne ønsket at Ford skulle skape en moderne, men lun atmosfære. Med en interesse for fotokunst ville de holde møblementet så enkelt som mulig for å unngå konkurranse om oppmerksomheten.

Ved første øyekast ser leiligheten i West Village i New York for luksuriøs ut til å være et avslappet hjem for en familie med tre barn. Vakre designmøbler, fargepalett i jordtoner og materialer i lune teksturer er blandet sammen i en sofistikert miks.
Men ikke la deg lure av førsteinntrykket. Den elegante og sofistikerte stilen som interiørdesigner Brad Ford står bak, skjuler også løsninger som hjemmets tre sønner kan føle seg komfortable med.