Se hvordan smykkedesigneren bruker hele fargekartet

Korallfarget stue og pistasjgrønt bad. Bli med inn til Nathalie Jean i Milano!

© Alessandra Ianniello/Living Inside
Nathalie Jeans leilighet i Milano er en nokså korrekt refleksjon 
av eieren
 selv – kreativ, inspirerende og fargerik. Nathalie jobbet som arkitekt i hjemlandet Canada før hun flyttet til Italia og begynte som interiørdesigner for Ettore Sottsass' anerkjente arkitekt- og designkontor. Det var i denne perioden hun bestemte seg for å bli i Milano for alltid, og i dag er hun en ettertraktet smykkedesigner, et karriereskifte som skyldtes trangen til å skape noe med hendene.

Klassiske detaljer og designmøbler med særpreg skaper en spennende dialog mellom fortid og nåtid, som gir Nathalies hjem en dynamisk helhet. Den gråmalte stripen på veggen er en smart måte å bryte opp den lange entreen på, mens speilet designet av Ettore Sottsass kaster et frekt rosa neonlys over det originale terrazzogulvet.

© Alessandra Ianniello/Living Inside
Korallfargede vegger er vågalt, men ai, så vakkert! Fargen henter opp nyanser i de originale gulvflisene, og skaper et fint møte mellom fortid og nåtid. Nathalie har selv tegnet bokhyllen som skiller spisestuen fra loungen.

© Alessandra Ianniello/Living Inside
Det store maleriet av Mario Milizia er blikkfanget på soverommet. Det abstrakte, organiske formspråket plukkes opp av den buktende dagsengen designet av Olivier Mourgue for Airborn. Arbeidsbordet er malt i samme blånyanse som veggen, og tar på den måten mindre plass i rommet.

© Alessandra Ianniello/Living Inside
Har du vegger på badet som kan males? Da er det her du skal teste ut knæsje farger! Risikoen for å gå lei er mindre i rom hvor du opp- holder deg lite, og ingen kan vel være uenig i at et pistasjgrønt bad setter farge på tilværelsen?

© Alessandra Ianniello/Living Inside
Blått er beroligende og dermed den perfekte farge til soveromsveggen. Kunsten på nattbordet er en antikvitet. Et håndvevd teppe fra Bali henger på veggen som sengegavl. Smart! Senge­teppet er kjøpt i Kina.