Spektakulær Paris-leilighet i klassisk stil

Eksklusiv materialmiks og gjennomtenkte detaljer i alle rom skaper en eksepsjonell god flyt i Paris-leiligheten.

Eksklusiv materialmiks i alle rom
© Stephan Julliard

Headhunter Jérome Roret hadde aldri sett for seg at han skulle forholde seg til den belgiske interiørdesigneren Nicolas Schuybroek annet enn som en god venn. Men da Jérome skulle pusse opp leiligheten sin ved Montparnasse i Paris spurte han vennen om råd og det har han ikke angret på!

– Over en øl ble det fort klart at vi hadde nøyaktig samme tanker om hvordan prosjektet kunne løses, forteller Jérome.

På kjøkkenet er både kjøkkenøya og gulvet kledd i carraramarmor. På gulvet er marmoren lagt i samme chevron-mønster som parketten i stuen for sammenheng, en superfin detalj! De enkle, eksklusive flatene er perfekte baktepper for skulpturelle mugger og boller.

Fra mørkt og trist til lyst og spektakulært
© Stephan Julliard

Jéromes leilighet i Paris behøvde en fullstendig transformasjon. Eiendommen ligger i en travel handlegate og hadde vært urørt de siste 40 årene.

– Det var en mørk og trist leilighet, men jeg så umiddelbart at den hadde det nødvendige for at vi skulle kunne forvandle den til noe spektakulært, mimrer Nicolas.

I hjertet av leiligheten er et spektakulært kjøkken kledd i trepaneler, som omringer en skulpturell kjøkkenøy i marmor. Glassveggen gir en viss skjerming fra husets øvrige soner, samtidig som den tillater naturlig lys å flomme inn fra motsatt side av leiligheten. Smart og vakkert!

Få helt unike boligreportasjer rett i innboksen din ved å melde deg på nyhetsbrevet vårt!

Rålekker og klassisk stue
© Stephan Julliard

Med et minimalt utvalg av materialer og et ønske om å skape god flyt i hjemmet, har interiørdesigneren Nicolas Schuybroek fullstendig endret på planløsningen hos vennen Jérome. Det som før var tre rom er blitt til en stor stue, mens kjøkken og bad har byttet plass slik at begge fungerer bedre ut fra beboernes behov.

Interiørarkitekten er glad i nøytrale paletter som setter materialer og form i fokus. Stolene Cross Easy var et naturlig valg for hjemmet til kameraten. Stuebordet er av Pierre Chapo.

Mathias innreder med fingerspissfølelse og kan snekre det meste selv. Se hele hjemmet hanspå BoligPluss.no.

Tidløs spisestue med blikkfang
© Stephan Julliard

Eero Saarinens klassiske Tulip-bord fra Pedestal-kolleksjonen for Knoll er blikkfanget i spisestuen. Plassert mellom stue og kjøkken sørger det for en naturlig flyt i planløsningen. Listverket rundt de innebygde hyllene matcher rammene i glassveggen inn mot kjøkkenet, en fin helhet!

Naturlig flyt mellom rommene
© Stephan Julliard

Rene, naturlige trevegger gir varme samtidig som de fremhever de kunstferdige møblene som fyller hjemmet, enten det er vakre lamper eller Majd Bazerjis nydelige barstoler, som gir de allerede spektakulære omgivelsene det lille ekstra.

Kontrastfullt soverom
© Stephan Julliard

Jérome liker kontrasten mellom handlegaten på den ene siden av bygget og den stille bakgården på soveromssiden. Kontrasten preger også soveromsinteriøret, hvor ornamentikken fra de franske balkongene og brosteinsmønsteret på teppet vitner om by, mens resten av interiøret er dempet og dust i naturlig tre og hvitt og inviterer til god avslapping.

Jéromes soverom er stilfullt, eksklusivt og definitivt inspirerende slik som disse soverommene i luksuriøs hotell-stil.

Marmor på badet
© Stephan Julliard

Materialbruken gjentar seg gjennom hele leiligheten, med marmorkledd bad og servantskap med fronter i tre, akkurat som på kjøkkenet. Dobbel dusj gjør luksusfølelsen komplett!

Marmor er et nydelig materiale på badet, og det finnes mange måter å bruke det på. Her får du 13 tips til hvordan du bruker marmor på badet!